Καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2 Night Show ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα. Και αυτή ήταν μία από τις πιο συγκινητικές τηλεοπτικές στιγμές, όταν το ζευγάρι αναφέρθηκε στην απώλεια των γονιών τους και το γεγονός πως τα παιδιά τους δεν γνώρισαν παππούδες και γιαγιάδες. Μάλιστα, ο Γκουντάρας συγκινήθηκε τόσο πολύ, που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Είμαι ένα δέντρο χωρίς ρίζες. Δεν έχω κανέναν, ούτε γονείς, ούτε αδέρφια, ούτε ξαδέρφια. Μόνο τον Γρηγόρη! Τα παιδιά είναι η συνέχειά σου. Όλοι έχουμε ανάγκη να ξέρουμε ότι προερχόμαστε από κάπου και ανήκουμε και κάπου. Τα παιδιά μας είναι η συνέχειά μας, τα παιδιά έχουν εμάς. Κι εγώ κάποιες φορές θα ήθελα να ξέρω ότι ανήκω κάπου. Κι ευτυχώς αυτό το ρόλο τον έχει πάρει ο Γρηγόρης», είπε η Ναταλί Κάκκαβα από την πλευρά της.

Για να συμπληρώσει, μεταξύ άλλων, συγκινημένος ο σύζυγός της: «Με συγκινεί η Ναταλί. Τα παιδιά μας δεν έχουν γνωρίσει παππούδες και γιαγιάδες, το κουβαλάμε αυτό. Οι δικοί μου γονείς δεν γνώρισαν τα παιδιά μου».

Μάλιστα, το ζευγάρι εξήγησε πως συνέχεια μιλάνε στα δυο τους παιδιά για τους γονείς τους, πηγαίνουν στο χωριό, τους λένε ιστορίες…

«Όλοι συγκινούνται όταν έχουν βιώσει κάτι ανάλογο», συμπλήρωσε ο Γκουντάρας όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε αν νιώθει άβολα για τη συγκίνησή του.