Σε νέα ώρα προβάλλεται από χθες η επιτυχημένη σειρά του Alpha «Έλα στη Θέση μου». Οι τηλεθεατές, από τη Δευτέρα παρακολουθούν τη σειρά στις 20.50. Πώς αντέδρασε όμως το τηλεοπτικό κοινό στην αλλαγή αυτή; Γύρισαν την πλάτη στη σειρά ή όχι;

Στην πρώτη μέρα προβολής της στη νέα ώρα, η σειρά, χθες, Δευτέρα 21 Ιουνίου, σκαρφάλωσε στην κορυφή της τηλεθέασης σημειώνοντας 19,3% στο σύνολο κοινού. Πρώτη ήταν επίσης και στο σύνολο κοινού στη ζώνη προβολής της με 18,3%.

Σε επιμέρους γυναικείο κοινό το κοντέρ έγραψε 22,4% , ενώ 1.307.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν έστω και για 1 λεπτό, χθες, με τις περιπέτειες, τους έρωτες, τις χαρές και τις λύπες των ηρώων.

Τι θα δούμε απόψε;

Ο Μιχόπουλος ξεκινάει τις έρευνες στη Σόφο από την αποθήκη και φτάνει μέχρι το Δαμιανό. Ο Μάρκος καταφέρνει να μάθει από τη Φλωρέτα την αλήθεια για τον πατέρα του και τη δολοφονία του πατέρα της Ζωγραφιάς.

Η Φλωρέτα συνεχίζει να ψάχνει τον Αντρέα προξενώντας ανησυχία σε όλους και ειδικά στο Σήφη.

Μετά την αποκάλυψη του κλητήρα για τα χρέη του Ζούβα η Σύλβια καταρρέει κι αυτός αναγκάζεται να της συμπαρασταθεί. Θα θυμηθεί η Φλωρέτα το Σήφη; Θα πει ο Μάρκος την αλήθεια στη Ρενάτα; Τι θα αποκαλύψει άθελά του ο Ζαχαρίας στο Μιχόπουλο;