Με αφορμή την ατάκα της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας για την επόμενη χρονιά, ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από τη δική του εκπομπή δεν έκρυψε την έκπληξη του αλλά και τις απορίες του για το επόμενο επαγγελματικό βήμα της παρουσιάστριας.

Συγκεκριμένα, όταν ενημερώθηκε από το control για τις φήμες που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να αποχωρήσει από το τηλεοπτικό τοπίο αναρωτήθηκε: «Το έχει πει ή μας αφήνει μόνο σπόντες να “τρέχουμε” χωρίς λόγο;».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Άκουσα ότι θα πάει λέει στον Ant1. Τι ώρα; Απέναντί μας; Το Ρουκ Ζουκ; Η Φαίη; Γιατί να μην έρθει εδώ; ενώ στη συνέχεια, απαντώντας σε συνεργάτη του που τον παρότρυνε να προκαλέσει τον ΣΚΑΪ ώστε να φέρει στον σταθμό του Φαλήρου την Ελένη Μενεγάκη είπε: «Δεν μπορώ να προκαλέσω γιατί δεν θα πληρώσω εγώ. Δεν είναι θέμα καλέσματος».

Στο τέλος όμως, την έκανε την πρόκληση! «Προκαλώ τον ΣΚΑΪ να βγει στους δρόμους να μαζέψει λεφτά και να φέρει την Ελένη. Θα τσοντάρει ο Στέλιος από τον μισθό του και μια χαρά, όλοι μαζί παρέα!», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.