Η είδηση πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «έδωσε» τα χέρια με τον ΣΚΑΪ και πλέον το όμορφο μοντέλο ανήκει στο δυναμικό του σταθμού του Φαλήρου, έγινε γνωστή το πρωί της Τρίτης μέσω της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open.

Γράφει η Σοφία Πελεκάνου

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή το πρωί της Τρίτης, οι δυο πλευρές είχαν συμφωνήσει, οι υπογραφές είχαν πέσει και το μόνο που έμενε ήταν η επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επρόκειτο να παρουσιάσει την εκπομπή «The Masked Singer», ένα project το οποίο αφορά τη μουσική, και ακόμα μια εκπομπή μόδας, το My Style Rocks.

Η διάψευση

Όπως ήταν φυσικό, με το που έγινε γνωστό πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποχώρησε από το Star και συμφώνησε με τον ΣΚΑΪ, όλοι ήθελαν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για τα project που επρόκειτο να αναλάβει στο κανάλι του Φαλήρου.

Ωστόσο, καλά γνωρίζοντες του θέματος, διαψεύδουν πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ. Το μόνο που ισχύει, είναι πως το όμορφο μοντέλο, όντως είχε περάσει τη πόρτα του σταθμού και είχε κάνει κάποιες συζητήσεις για να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του «The Masked Singer» και όχι στην παρουσίαση.

Όμως, με την εμφάνιση του κορονοϊού στην Ελλάδα, όλα «πάγωσαν» και οι τηλεοπτικές παραγωγές αναβλήθηκαν. Στη θέση του παρουσιαστή στο συγκεκριμένο show θα βρίσκεται ο Σάκης Ρουβάς όποτε και αν βγει στον «αέρα».

Πώς ξεκίνησαν οι φήμες

Τι συνέβη όμως και οι φήμες για το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου «φούντωσαν» και την τοποθέτησαν στον ΣΚΑΪ; Όπως είναι γνωστό, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι στενή συνεργάτιδα της Έλενας Χριστοπούλου.

Οι δυο γυναίκες συνεργάστηκαν στο Star, επί αρκετές τηλεοπτικές σεζόν στο Greece’s Next Top Model όπου η μια κατείχε τη θέση της coach των υποψήφιων μοντέλων και η άλλη τη θέση της κριτή. Στην έναρξη της φετινής σεζόν, η Έλενα Χριστοπούλου αποχώρησε από το Star και ανέλαβε μια θέση στην κριτική επιτροπή στο My Style Rocks του ΣΚΑΪ.

Οπότε, πολλοί θεώρησαν, πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα την ακολουθούσε και θα βρισκόταν και εκείνη στο δυναμικό του σταθμού του Φαλήρου.