Η Τόνια Κούμπα εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks 3 ώστε να κριθεί και να βαθμολογηθεί για την ενδυματολογική της επιλογή.

Η Κατερίνα Στικούδη έδωσε τον λόγο στον Στέλιο Κουδουνάρη ο οποίος τόνισε πως η παίκτρια είναι πολύ κουρασμένη, κάτι που το παραδέχτηκε και η ίδια.

«Όμως τα πράγματα τρέχουν. Και όταν μας λες τη μια μέρα πως “αύριο θα δείτε”… Αύριο, μεθαύριο θα φύγει ένα κορίτσι!» επεσήμανε ο Στέλιου Κουδουνάρης.

Η παίκτρια έκανε προσπάθεια να αναφερθεί στη ροή των γυρισμάτων και ο κριτής την διέκοψε τονίζοντας: «Τόνια συγγνώμη αλλά μη μου ξαναπεί καμία ότι δεν προλαβαίνει! Όποια δεν προλαβαίνει να σηκωθεί να πάει σπίτι της να φέρουμε άλλη που προλαβαίνει! Τι να κάνουμε τώρα; Η μια δεν προλαβαίνει, η άλλη δεν προλαβαίνει. Τι να κάτσουμε να συζητάμε ρε παιδιά; Ότι δεν προλαβαίνετε; Μα είναι δυνατόν; Ας το βγάλουμε αυτό! Όλες έχετε τον ίδιο χρόνο. Γιατί η μια είναι καλύτερη και η άλλη όχι; Τι να κάνω εγώ τώρα;» ανέφερε έξαλλος ο κριτής.

«Δεν στο λέω εσένα προσωπικά. Έχει ειπωθεί και από άλλες» διευκρίνισε ο Στέλιος Κουδουνάρης «κράζοντας» τις παίκτριες που χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη φράση ως δικαιολογία για αποτυχημένα looks που παρουσιάζουν κατά καιρούς στο παιχνίδι στο επεισόδιο της Πέμπτης.