Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα εγκλωβίζει τον Νικηφόρο όταν του εκμυστηρεύεται την εγκυμοσύνη της Δρόσως

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά του Ant1;


MEDIA
19:36
20/02/2020
Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα εγκλωβίζει τον Νικηφόρο όταν του εκμυστηρεύεται την εγκυμοσύνη της Δρόσως
loading

Οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» είναι καταιγιστικές και τα… μέτωπα τα οποία είναι ανοιχτά είναι πολλά.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης είδαμε πως ο Κωνσταντής αναγκάστηκε να ομολογήσει στον Προύσαλη και στην Ελένη ότι η σχέση του με τη Δρόσω ήταν ένα δικό του αστείο, για να υπερηφανευτεί στον Μελέτη.

Η Μάρθα άφησε πίσω της όσα την χώριζαν με τον Νέστορα και συμφιλιώθηκε μαζί του, μετά από πολλά χρόνια δίνοντας του μεγάλη χαρά. Η Ασημίνα έμαθε από την Ελένη ότι η Δρόσω είναι έγκυος και έκαναν την προσπάθεια τους μαζί να την πείσουν να βρουν τον Παύλο.

Ο Τόλλιας παραδέχτηκε στην Ουρανία ότι η επιστροφή της Παγώνας δεν επηρέασε καθόλου τα συναισθήματά του γι’ αυτήν.

Ο Κυπραίος παλεύει με τις ενοχές του που παράτησε την Ελένη στην εκκλησία, ενώ ταυτόχρονα παλεύει να απαλλαγεί από τους δαίμονες του παρελθόντος του.

Στην πλατεία όλο το χωριό γιόρταζε την Αποκριά ενώ την ίδια ώρα ο Κωνσταντής πήγε στο σπίτι της Ελένης για να το κάψει ώστε να την εκδικηθεί. Τελευταία στιγμή το μετάνιωσε, όμως η λάμπα που κρατούσε, έπεσε από το χέρι του και η φωτιά δεν άργησε να τυλίξει το σπίτι με τη Δρόσω να είναι εγκλωβισμένη μέσα σε αυτό.

Τι θα δούμε όμως απόψε στη σειρά του Ant1;

Ο Δούκας με την βοήθεια του Μελέτη και του Κωνσταντή καταφέρνουν να σβήσουν τη φωτιά που ετοιμάζεται να κάψει ολοσχερώς το σπίτι των Σταμίρη. Θα καταφέρει η Δρόσω να πείσει την Ελένη να μη δώσει έκταση στο θέμα ή θα συνεχιστεί η κόντρα με ανυπολόγιστες συνέπειες;

Παράλληλα η Ασημίνα εγκλωβίζει άθελα της, τον Νικηφόρο, όταν του εκμυστηρεύεται την εγκυμοσύνη της Δρόσως και του ζητάει να την πάρουν μαζί τους στο Παρίσι.

Ο Κυπραίος δείχνει να γαληνεύει στο πλάι του γέροντα Νικόδημου, ενώ σχεδιάζει προσεκτικά τα βήματα του, για την επιστροφή του στο Διαφάνι. Ενώ η Ελένη βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Παύλο η Ασημίνα βρίσκεται μπροστά σε μια κρυφή συνάντηση του Νικηφόρου και της Δρόσως.

Ο Κυπραίος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Σαράντη κι εκείνος θα αναγνωρίσει στο πρόσωπο του, τον βασανιστή και φονιά του γιου, του Νέστορα. Θα καταφέρει ο Κυπραίος να γλυτώσει κι αυτήν την φορά χωρίς να πουλήσει, όμως και την «ψυχή» του;

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει