Στο χθεσινό επεισόδιο στην πετυχημένη σειρά του ΑΝτ1, είδαμε τη Δρόσω να πηγαίνει με το Νικηφόρο στον γυναικολόγο για να κάνουν έκτρωση στο παιδί που περιμένει. Η Ασημίνα μαθαίνει ότι ο Κυπραίος έβγαινε με τη Μυρσίνη, ενώ είδε την τελευταία να μπαίνει στο σπίτι του Θωμά. Ο Μιλτιάδης, από την άλλη, είναι έτοιμος να πολεμήσει τον Δούκα.

Τι θα συμβεί, όμως, στο αποψινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες;

Η Ανέτ αποφασίζει να βουτήξει ξανά στο ένοχο παρελθόν της, παρασύροντας μαζί της και το Νέστορα ενώ η Πηνελόπη κάνει ένα αναπάντεχο βήμα στη σχέση της με τον Μελέτη. Την ίδια ώρα, η Ελένη δέχεται την πρόταση του Μιλτιάδη και με τη βοήθεια του Λάμπρου, της Θεοδοσίας αλλά και του Κυπραίου προσπαθούν να πείσουν και άλλους αγρότες στη δημιουργία ενός συνεταιρισμού, ο οποίος θα εμποδίσει τα σχέδια του υπουργείου να προχωρήσει στην βιομηχανική ζώνη.

Παράλληλα, ο Λάμπρος καταρρακώνεται μαθαίνοντας για τον γάμο της Ελένης και του Κυπραίου, ενώ η Ασημίνα είναι αποφασισμένη να σταματήσει αυτό τον γάμο, ψάχνοντας αποδείξεις για την ερωτική σχέση του Κυπραίου και της Μυρσίνης. Θα τα καταφέρει;