Πολλά έχουν δει τα μάτια των τηλεθεατών, αλλά το να δουν πανελίστριες πρωινής εκπομπής να μετατρέπουν σε… ριγνκ το πλατό και να πλακώνονται  στον τηλεοπτικό αέρα, ξεπερνάει κάθε φαντασία. Το απίστευτο σκηνικό συνέβη στη διάρκεια της εκπομπής «This Morning» του ITV στη Μ. Βρετανία και πρωταγωνίστριες ήταν οι πανελίστριες του «Loose Women».

Όπως αναφέρει η Daily Mail σε σχετικό δημοσίευμα, οι παρουσιαστές της εκπομπής είχαν ζωντανή σύνδεση με το στούντιο των «Loose Women» όταν έκπληκτοι είδαν τις δύο πανελίστριες πεσμένες στο πάτωμα να… τραβομαλλιούνται. Και την τρίτη της παρέας, μάταια να προσπαθεί να τις χωρίσει.

«Αυτές είναι χειρότερα και από εμάς» αστειεύτηκε ο παρουσιαστής του «This Morning», Ίμον Χολμς παρακολουθώντας το σκηνικό. Ωστόσο, όπως εξήγησε στη συνέχεια, οι δύο πανελίστριες ήταν πρωταγωνίστριες ενός σκετς που είχε παιδαγωγικό χαρακτήρα!

Στις Loose Women», την περασμένη Παρασκευή (οπότε κι έγινε το σκηνικό) είχαν ως θέμα συζήτησης για τον τσακωμό ανάμεσα στα αδέλφια και αν οι γονείς θα πρέπει να τα χωρίζουν ή να τα αφήνουν να λύσου τις διαφορές μόνα τους. Έτσι, σκέφτηκαν να «μαλλιοτραβηχτούν» οι πανελίστριες και η τρίτη της παρέας να έχει το ρόλο του διαιτητή/γονέα.