Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε την Ανέτ να βρίσκει το όνομα του συμβολαιογράφου, που μπορεί να βοήθησε τον Δούκα να αλλάξει τη διαθήκη του πατέρα τους. Τη στιγμή, που ο Μελέτης μαχαιρώνει τον ανυποψίαστο Μιλτιάδη, του οποίου η ζωή πλέον βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο.

Τι θα δούμε, όμως, απόψε στις Άγριες Μέλισσες;

Ο Χρόνης και ο Προκόπης βρίσκουν τον μαχαιρωμένο Μιλτιάδη, πεσμένο στη βρύση. Η Ανέτ πηγαίνει να τηλεφωνήσει κρυφά στον συμβολαιογράφο του Δούκα, αλλά ο φόβος μήπως κινδυνεύσει ο γάμος του Νικηφόρου, τη βάζει σε σκέψεις. Ποια απόφαση θα πάρει τελικά;

Εντωμεταξύ, όταν όλοι συνειδητοποιούν πως ο Μιλτιάδης χρειάζεται γιατρό για να σωθεί, η Ανέτ ζητά το αμάξι του Δούκα για να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο και ανακαλύπτει για ακόμα μια φορά τη σκληρή πλευρά του.

Ο Κυπραίος προσπαθεί να επηρεάσει την Ελένη ώστε να παραιτηθεί από την ένσταση για τη βιομηχανική ζώνη. Κι ενώ ο Προύσαλης προσπαθεί να μάθει αν κάποιος γνωρίζει κάτι για την απόπειρα δολοφονίας, ο Κωνσταντής συγκρούεται με τον Μελέτη για την απερισκεψία του.

Η Ανέτ δεν αντέχει άλλο να κρατά το μυστικό της ψεύτικης διαθήκης και αποκαλύπτει τα πάντα στον Νικηφόρο. Πώς θα δεχτεί εκείνος την αλήθεια για τον πατέρα του;