Η συνεργασία της Βίκυς Χατζηβασιλείου με τον Alpha έληξε άδοξα και απότομα. Η εκπομπή «Πάμε Πακέτο» αν και επιτυχημένη δεν συμπεριλαμβάνεται στον προγραμματισμό του σταθμού για τη νέα σεζόν.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, σε συνέντευξή που είχε παραχωρήσει είχε αναφέρει πως είχε πρόταση από τον σταθμό την οποία θεωρούσε προσβλητική και γι’ αυτό δεν βρέθηκε κοινή γραμμή ανάμεσα στις δυο πλευρές και ήρθε το «διαζύγιο».

Η Αγγελική Νικολούλη, η οποία επίσης συνεργάζεται με τον Alpha με το επιτυχημένο «Φως στο Τούνελ» συνάντησε τις τηλεοπτικές κάμερες στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Βρε καλώς τους» στο θέατρο Βρετάνια.

Οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για την αποχώρηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου και εκείνη προτίμησε να δώσει μια λακωνική απάντηση.

«Αυτά δεν είναι γι’ αυτή την ώρα, εδώ ήρθαμε να γελάσουμε, να περάσουμε όμορφα. Εντάξει, έχουμε τα θεματάκια μας, αλλά όλα καλά. Όταν κάποιος επιλέγει να φύγει, είναι επιλογή του. Δεν θέλω να μιλήσω για άλλους συναδέλφους, δεν είναι σωστό», είπε η Αγγελική Νικολούλη.