Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ανοίξει το πλατό του και το βράδυ της Πέμπτης στις 23.45 για να υποδεχθεί δημοφιλείς καλλιτέχνες και να συζητήσουν για τη καριέρα τους και την προσωπική τους ζωή.

Πρώτος στο πλατό της εκπομπής «The 2Night Show» θα βρεθεί ο Τάσος Κωστής.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος έχει χαρίσει τη φωνή του σε παιδικούς ήρωες και έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους, αναφέρεται στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και αποκαλύπτει πώς κατάφερε να έρθει «ισόπαλος» με τον καρκίνο.

Στη συνέχεια, θέση απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου θα βρεθεί ο Γιάννης Σπαλιάρας ο οποίος θα μιλήσει για τη συμμετοχή του στην ισπανόφωνη σειρά του Netflix «El Senor De Los Cielos» και για το πώς κατάφερε να πάρει τον ρόλο και να συνεννοείται στα ισπανικά.

Στην παρέα του «The 2Night Show» και η Κατερίνα Στικούδη, η οποία μιλά για τον ένα χρόνο έγγαμου βίου, ενώ αποκαλύπτει και τον λόγο που δεν φορά τη βέρα της.

Τέλος, αναφέρεται στη σειρά «Αν Ήμουν Πλούσιος», στην οποία πρωταγωνιστεί, καθώς και στο καινούργιο της τραγούδι με τίτλο «Το Ξέραμε Και Οι Δυο» σε στίχους και μουσική του Stan.