Νέο συμβόλαιο για γνωστό Έλληνα παρουσιαστή με τον ANT1. Ο ίδιος ανήκει στο εργατικό δυναμικό του Ant1, από το 2013 και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των υπευθύνων του σταθμού. Το τελευταίο project το οποίο ανέλαβε εν μέσω τηλεοπτικής κρίσης ήταν το The 2Night Show.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όχι μόνο κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης αν και ξεκίνησε περίπου στη μέση της σεζόν την εκπομπή του, κατάφερε να… κονταροχτυπηθεί με μια πολύ δυνατή αντίπαλο, την Ελεονώρα Μελέτη η οποία προβάλλεται στο αντίπαλο κανάλι.

Ο παρουσιαστής ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον AΝΤ1 για 2 χρόνια με οψιόν για ένα ακόμη.

«Ο ΑΝΤ1 ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για 2 + 1 χρόνια.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανήκει στο δυναμικό του σταθμού από το 2013 έχοντας ολοκληρώσει με εξαιρετική επιτυχία πολλά σημαντικά τηλεοπτικά projects.

Η ανανέωση του συμβολαίου του επιβεβαιώνει την απόλυτη εμπιστοσύνη του σταθμού απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και θέτει τις βάσεις για τη συνέχιση μιας απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας.» αναφέρει η ανακοίνωσή του σταθμού του Αμαρουσίου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.