Σώζων – Παλαίστρος Χάρος και Εύη Σαλταφερίδου. Δυο ονόματα. Μια ιστορία. Πολλοί τσακωμοί. Οι δυο παίκτες στον δεύτερο κύκλο του Survivor είχαν προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό στιγμές με απίστευτη ένταση και γέλιο.

Οι δυο «Μαχητές» δεν μπορούσαν να μοιράζονται ούτε καν την ίδια παραλία και οι καβγάδες μεταξύ τους επικοί.

Σώζων και Εύη βρέθηκαν ξανά στον Άγιο Δομίνικο λόγω των special επεισοδίων που γυρίζονται για το Survivor 3. Οι δυο τους ανήκουν στην ομάδα των «Παλαίμαχων Survivors» και αγωνίζονται ενάντια στους «Survivors 2019».

Οι παίκτες των δυο ομάδων βρέθηκαν μπροστά στον παρουσιαστή Γιώργο Λιάνο, λίγο πριν μπουν στον στίβο μάχης προκειμένου να «κοντραριστούν» για ένα πενθήμερο στη Μύκονο μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Η Εύη κράτησε απόσταση από τον Σώζων με τον Πάνο Θεοδώρου να είναι ανάμεσα τους. Αφού η παίκτρια ενημέρωσε τον Γιώργο Λιανό πως δεν θα αγωνιστεί λόγω ενός τραυματισμού στον γόνατο που υπέστη στον χθεσινό στίβο μάχης, ο Σώζων πήρε τον λόγο και ανέφερε πως όλοι οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας είναι τραυματισμένοι και όλοι πονάνε.

Η Εύη Σαλταφερίδου που καταλάβαινε πως τα σχόλια ενδεχομένως αφορούσαν τον τραυματισμό της και το γεγονός ότι θα μείνει εκτός αγωνίσματος πήρε ξανά τον λόγο και τόνισε πως σε μερικές μέρες θα επιστρέψει στη δουλειά της στην Ελλάδα και πρέπει να προσέχει την υγεία της και πως ο τραυματισμός της στο γόνατο είναι σοβαρός και έχει ως αποτέλεσμα να είναι πρησμένο το πόδι της.

Ο Σώζων, θέλησε να υπερασπιστεί τη συμπαίκτρια του και ανέφερε πως ο τραυματισμός της είναι ιδιαίτερα σοβαρός.

«Τι μου θυμίσατε τώρα;» είπε ο Γιώργος Λιανός αναπολώντας τις περσινές εκρηκτικές στιγμές ανάμεσα στους δυο παίκτες.