Στα 50 της χρόνια, η Ρενέ Ζελβέγκερ, η κινηματογραφική «Bridget Jones», αφήνει πίσω της το ρόλο που την καθιέρωσε στη συνείδηση όλων, αναλαμβάνοντας αυτή τη φορά έναν ρόλο – έκπληξη. Και όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, η Ζελβέγκερ σε αυτό το νέο ρόλο, απέχει πολύ από την γλυκιά «Bridget Jones».

Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Netflix, «WHAT/IF» (Δίλημμα) και πρόκειται για ένα neo-noir κοινωνικό θρίλερ που εξερευνά τις επιπτώσεις που υπάρχουν όταν κοινωνικά αποδεκτοί άνθρωποι αρχίζουν να κάνουν απαράδεκτες πράξεις. Η πρώτη σεζόν εστιάζει σε μια γενναιόδωρη αλλά ηθικά επιλήψιμη προσφορά μιας μυστηριώδους γυναίκας σε ένα ζευγάρι απένταρων νεόνυμφων από το Σαν Φρανσίσκο. Η σειρά είναι γεμάτη από συγκρούσεις που προέρχονται από μεγάλου κόστους ηθικά διλήμματα.

Η Ρενέ Ζελβέγκερ υποδύεται την οικονομικά ισχυρή,  μυστηριώδη και φαινομενικά σαγηνευτική γυναίκα Anne. Στο πλευρό της διάσημης ηθοποιού εμφανίζονται οι: Τζέιν Λέβι, Μπλέικ Τζένερ, Σαμάνθα Ουόρ, Κιθ Πάουερς κ.α. Αυτός είναι ο πρώτος μεγάλος τηλεοπτικός ρόλος για τη Ζελβέγκερ.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix την Παρασκευή 24 Μαΐου.