Η Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Ελλάδας και τα σενάρια για εύρεση λύσης στο οικονομικό πρόβλημα, μέσω της εκμετάλλευσης των ενδεχόμενων κοιτασμάτων φυσικού αερίου θα είναι το θέμα της εκπομπής «Terra Incognita» με τον Γιάννη Μούτσο, στο Kontra Channel.

Οι μυστικές διαπραγματεύσεις με την Λιβύη, το παρασκήνιο των εμποδίων της ΑΟΖ με την Αλβανία, οι ενέργειες της Τουρκίας στο Καστελόριζο και η Ευρωπαϊκή πολιτική για την ενέργεια της Ευρώπης συζητούνται εκτενώς, με την συμμετοχή διεθνών αναλυτών και επιστημόνων.

Που αποσκοπούν οι πρόσφατες δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών Α. Νταβούτογλου και σε ποια δεδομένα στηρίχτηκε η ανακοίνωση της γερμανικής τράπεζας, Deutsche Bank, για σωτηρία της Ελλάδας χάριν στα «μεγάλα» κοιτάσματα φυσικού αερίου.

Οι «κανόνες εμπλοκής» των ενδιαφερομένων εταιρειών και οι «πιστωτές» της Ελλάδας. Στην εκπομπή μιλάει ο τέως Υφυπουργός Εξωτερικών και νυν Υπουργός Εσωτερικών, Ευρίπιδης Στυλιανίδης. Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013, στις 22.00.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.