Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του ο Πάτρικ Ογκουνσότο στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 3.

Μετά τη λήξη του αγωνίσματος για το έπαθλο επικοινωνίας του ριάλιτι, από το οποίο ο Πάτρικ αποχώρησε πρώτος, ακολούθησε ένα ξέσπασμα από τον ίδιο με αποδέκτη τον Τόνι.

«Αυτό το έπαθλο δεν είναι τόσο καλό για εμένα, γιατί εγώ θέλω να κερδίσω έπαθλο που θα δω την οικογένεια μου και το παιδί μου, αλλά πρέπει να φοράμε παντελόνια…Εγώ έχασα (επίτηδες), για να μιλήσει κάποιος με τους φίλους του» είπε ο Πάτρικ.

Ο Τόνι, με τη σειρά του, πήρε τον λόγο και είπε ότι δεν είπε σε κανέναν ότι θα χάσει εσκεμμένα και δεν γνώριζε αν έκανε συμφωνία με κάποιον.

Ο Σάκης Τανιμανίδης φάνηκε σαστισμένος και αμήχανος, μη θέλοντας να πάρει σαφή θέση.

Όπως φάνηκε, οι παίκτες που είχαν παιδιά (Τόνι, Πάτρικ, Κυριάκος) ζήτησαν, σε περίπτωση που χάσουν, να μην τους επιλέξουν οι νικητές για να απολαύσουν το έπαθλο, αλλά να πάνε αυτοί που θέλουν να μιλήσουν με φίλους.

Με την προϋπόθεση, όμως, στην επόμενη δοκιμασία που το έπαθλο θα είναι επικοινωνία με την οικογένεια, αν χάσουν να τους επιλέξουν οι νικητές για να δουν τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους.

Ο Τόνι ήταν ένας από τους νικητές στο χθεσινό έπαθλο, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Πάτρικ Ογκουνσότο, ο οποίος έχασε επίτηδες, προκειμένου να δώσει τη θέση του σε έναν άλλον.

Όσα είπε ο Πάτρικ Ογκουνσότο: