«Παιδιά, φέτος το αφεντικό τρελάθηκε» ήταν η ατάκα του Ατζούν Ιλιτζαλί προς τους παίκτες του Survivor 3, λίγο μετά την ανακοίνωση του νέου επάθλου, που τους άφησε άφωνους. Ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής του Survivor, στη διάρκεια του συμβουλίου αποχώρησης, ανακοίνωσε στους παίκτες και των δύο ομάδων το νέο έπαθλο που θα τους περιμένει κάθε εβδομάδα.

Η αρχή έγινε αυτή την εβδομάδα όπου Έλληνες και Τούρκοι έπαιξαν σε μικτές ομάδας και ο νικητής (στην προκειμένη περίπτωση ο Τόνι) κέρδισε ένα αυτοκίνητο. Τώρα, όπως ανακοίνωσε ο Ατζούν κάθε εβδομάδα οι παίκτες θα αγωνίζονται με την ίδια διαδικασία για το ίδιο έπαθλο, αφού πρόκειται να χαρίσει στους παίκτες άλλα δέκα αυτοκίνητα!

«Την επόμενη εβδομάδα θα αγωνιστείτε ξανά σε παιχνίδι με έπαθλο αυτοκίνητο. Σας έχω ακόμη ένα νέο. Το ίδιο θα συμβεί και τη μεθεπόμενη εβδομάδα. Και την επόμενη εβδομάδα, και την επόμενη εβδομάδα… Παιδιά, φέτος το αφεντικό τρελάθηκε. Δέκα αυτοκίνητα θα δοθούν ως έπαθλα, δέκα αυτοκίνητα. Μην ξεχνάτε ότι εάν έχετε καλή ομάδα και την τύχη με το μέρος σας, μπορείτε να κερδίσετε δύο ή τρία αυτοκίνητα», τούς ανακοίνωσε χαρακτηριστικά.