Το πείραμα να μεταφέρουν την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» τα βράδια της Παρασκευής, απέτυχε. Η κίνηση να διορθώσουν το λάθος εκεί στο ΣΚΑΪ και να επαναφέρουν το αγαπημένο του κοινού πρόγραμμα στην ημέρα που το έχουν συνηθίσει εδώ και χρόνια, αποδεικνύεται… ματ. Τουλάχιστον, αυτό δείχνουν τα νούμερα τηλεθέασης στην επιστροφή του Σπύρου Παπαδόπουλου στα παλιά του λημέρια.

Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά», λοιπόν, με κεντρική καλεσμένη την Πάολα, αλλά και άλλους σημαντικούς καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου το βράδυ του Σαββάτου ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος της prime time ζώνης, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου με το «Πακέτο» της κράτησε γερά στη μεγάλη επιστροφή, σημειώνοντας μικρές απώλειες στα νούμερά της. Το Survivor 3 στην «σφηνάκι» έκδοσή του (η διάρκειά του είναι μόλις 1 ώρα και κάτι) κινήθηκε στα γνώριμα νούμερα, εκεί γύρω στο 15 με 16%, ενώ το νέο show του OPEN TV, ελάχιστοι τηλεθεατές το πήραν χαμπάρι. Τι και αν είχε καλεσμένη κοτζάμ Πάμελα Άντερσον, αλλά και Ελένη Φουρέιρα να τραγουδά επί σκηνής; Τα νούμερα της πρεμιέρας κινήθηκαν πολύ κάτω από τη βάση.

Ας δούμε αναλυτικά τι έγινε στην prime time του Σαββάτου σε νούμερα τηλεθέασης.

Γενικό σύνολο

Στην υγειά μας ρε παιδιά 25,2%

Πάμε πακέτο 20,7%

Survivor 16,5%

It’s show time 5,8%

Δυναμικό κοινό (18-54)

Στην υγειά μας ρε παιδιά 18,8%

Survivor 14,2%

Πάμε πακέτο13,1%

It’s show time 6,6%