Ένα μίνι reunion είχαν το βράδυ της Κυριακής στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar, τα πάλαι ποτέ «Καρντάσιανς». Γρηγόρης Αρναούτογλου, Μαρία Μπεκατώρου και Δημήτρης Σταρόβας. Οι τρεις τους κάθισαν και πάλι στον ίδιο καναπέ, όπως έκαναν πριν λίγα χρόνια μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ο λόγος του reunion ήταν το νούμερο της Μελίνας Μακρή, η οποία στο επεισόδιο αυτό κλήθηκε από το Buzzer να μεταμορφωθεί σε Μελίνα Ασλανίδου, όταν εκείνη είχε βρεθεί καλεσμένη στα «Καρντάσιανς», το 2014.

Κατά τη διάρκεια του νούμερου, η Μαρία Μπεκατώρου κρατούσε σφιχτά το χέρι του Αρναούτογλου, ενώ δεν έκρυβε τη συγκίνησή της για τις στιγμές που ξαναζούσαν. Όταν η Μελίνα Μακρή ολοκλήρωσε την εμφάνισή της, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήρε το λόγο και μίλησε με τρυφερά λόγια για τη Μαρία Μπεκατώρου.

«Νομίζω ότι η Μαρία είναι συγκλονιστική. Διανύει την ωραιότερη στιγμή της καριέρας της. Είναι συγκλονιστική», είπε μεταξύ άλλων, ενώ της έδωσε ένα χειροφίλημα. Η κίνηση του πρώην συνεργάτη της, αλλά και τα όμορφα λόγια του έκαναν την παρουσιάστρια να «λυγίσει». Μάλιστα, τόνισε πόσο τη βοήθησε στην καριέρα της ο Αρναούτογλου, δηλώνοντας ότι ήταν για εκείνη ένας «μεγάλος δάσκαλος».