Όσοι συντονίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης με το The Voice, παρακολούθησαν μία από τις καλύτερες «μάχες» που έχουν δοθεί στο show, στη διαδικασία των battles. Στη σκηνή ανέβηκαν ο Στέλιος Καρπαθάκης και ο Παναγιώτης Παπαγεωργίου από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, ερμηνεύοντας με εξαιρετικό τρόπο το «Another one bites the dust».

Οι δύο παίκτες με την ερμηνεία τους ξεσήκωσαν το κοινό, τον Γιώργο Καπουτζίδη, αλλά και τους τέσσερις coaches, που δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την ερμηνεία, αλλά και συνολικά τη σκηνική παρουσία τους.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία για μένα ότι αυτό ήταν το καλύτερο battle των battles φέτος. Έχουμε εδώ μπροστά μας δύο από τις καλύτερες φωνές που έχουν περάσει ποτέ στο Voice όλα αυτά τα χρόνια που εγώ βρίσκομαι εδώ. Μένω σταθερός στην απόφασή μου φέτος τα battles να είναι πραγματικά battles, τα παιδιά που εμφανίζονται πάνω σε αυτή τη σκηνή να είναι αντάξια ο ένας του άλλου και να βλέπουμε πραγματικές μάχες από ανθρώπους που είναι πολύ δυνατοί ερμηνευτές. Συγχαρητήρια παιδιά, συγχαρητήρια, συγχαρητήρια…», είπε ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος τελικά επέλεξε να συνεχίσει στην επόμενη φάση με τον Παναγιώτη.