Ο ΑΝΤ1 είναι το μόνο ιδιωτικό, μη συνδρομητικό δίκτυο στην Ελλάδα που προβάλλει τις αναμετρήσεις του Europa League και για την τριετία 2012-2015.

Μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 θα μεταδίδεται και τη νέα σεζόν ο σημαντικότερος αγώνας κάθε αγωνιστικής, η εκπομπή «Europa League Live» με όλα τα highlights των αγώνων και φυσικά ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης!

Δείτε ζωντανά από τον ΑΝΤ1 και το Europa League τις τρεις εντός και τις τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού:

20 Σεπτεμβρίου στις 22:05 Μάριμπορ-Παναθηναϊκός

4 Οκτωβρίου στις 20:00 Παναθηναϊκός-Τότεναμ

25 Οκτωβρίου στις 20:00 Παναθηναϊκός-Λάτσιο

8 Νοεμβρίου στις 22:05 Λάτσιο-Παναθηναϊκός

22 Νοεμβρίου στις 20:00 Παναθηναϊκός-Μάριμπορ

6 Δεκεμβρίου στις 22:05 Τότεναμ- Παναθηναϊκός

Το ποδοσφαιρικό ραντεβού ξεκινά την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου! Από τις 21:30 μπείτε στο κλίμα του παιχνιδιού με το Pre Game show και τον Ιάκωβο Φιλιππούση. Μάθετε πρώτοι τις 11άδες των δύο ομάδων και τα τελευταία νέα, σε ζωντανές συνδέσεις με το γήπεδο.

Στις 22:05 αρχίζει το ματς Μάριμπορ-Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Μιχάλη Τσώχου και ρεπορτάζ του Γιώργου Τριανταφυλλίδη. Η προσπάθεια του Παναθηναϊκού στο Europa League, προβάλλεται αποκλειστικά στον ΑΝΤ1. Παρακολουθήστε ζωντανά την πρεμιέρα των “πράσινων” στον όμιλο από το Μάριμπορ, κόντρα στους πρωταθλητές Σλοβενίας του Ζάχοβιτς.

Αμέσως μετά, στις 00:05 στο Europa League live με τον Ιάκωβο Φιλιππούση, το τρίτο ημίχρονο με δηλώσεις των πρωταγωνιστών από το γήπεδο και ανάλυση των καθοριστικών φάσεων της αναμέτρησης. Ακόμα, εκτεταμένα στιγμιότυπα από τον άλλο αγώνα του ομίλου του “τριφυλλιού” Τότεναμ-Λάτσιο, αλλά και από την “πρώτη” της, πρωταθλήτρια Κύπρου ΑΕ Λεμεσού, με την Γερμανική Γκλάντμπαχ. Ακολουθούν, όπως πάντα, όλα τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές απ’ όλα τα παιχνίδια της πρεμιέρας του Europa League.

Μείνετε στον ΑΝΤ1. Ο παλμός του Europa League χτυπάει και τη νέα σεζόν μόνο εδώ!