Η νέα ερυθρόλευκη εφημερίδα «Γαύρος» συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα. Μπορεί να μετράει λίγους μήνες ζωής όμως έχει καταφέρει να κατακτήσει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού ανεβάζοντας συνεχώς τις κυκλοφορίες της. Η εφημερίδα ήρθε για να πρωταγωνιστήσει και από αύριο Ο κώστας Νικολακόπουλος, πολλά χρόνια τώρα κορυφαίος ρεπόρτερ Ολυμπιακού, μπαίνει στην ομάδα του «Γαύρου»

Όπως αναφέρει και το site gavros.gr «από αύριο ο Κώστας και οι θρυλικές “Μεγεθύνσεις” θα φιλοξενούνται στις σελίδες της δικής σας εφημερίδας! Θα κάνουμε τα πάντα για να έχετε την καλύτερη δυνατή ενημέρωση. Ένας ακόμα ΓΑΥΡΟΣ στην εφημερίδα που γράφεται από πραγματικούς Ολυμπιακούς και απευθύνεται ΜΟΝΟ σε πραγματικούς Ολυμπιακούς».

Και επίσημα ο Κώστας Νικολακόπουλος από σήμερα είναι μέλος της αθλητικής εφημερίδας «Γαύρος». Μια μεταγραφή που συζητήθηκε έντονα, παρασκηνιακά είχε γίνει γνωστή, όμως τελικά ανακοινώθηκε την Τετάρτη. Ο Νικολακόπουλος άφησε το «Φως των σπορ» μετά από 18 χρόνια παρουσίας. Στον «Γαύρο» θα μεταφέρει τη στήλη του «Μεγεθύνσεις, με την οποία είχε σημειώσει επιτυχία από το 1992 και μετά όταν και μεταπήδησε από τον «Φίλαθλο» στο «ΦΩΣ».

H θέση του Κ. Νικολακόπουλου για την μεταγραφή

«Εικοσιέξι ολόκληρα χρόνια κάνω ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Κι έχω γράψει για δεκάδες δεκάδων μεταγραφές. Τώρα βρίσκομαι σε λίγο άβολη θέση, αφού γράφω για τη δική μου μεταγραφή. Μεταγραφή τρόπος του λέγειν. Απλά παραιτήθηκα από το Φως και πιάνω δουλειά στον Γαύρο.

Χθες που πήγα στα γραφεία της νέας εφημερίδας συνάδελφοι που κάνουν το ρεπορτάζ παραδέχθηκαν πως δεν το πίστευαν ότι θα έκανα την κίνηση. Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί ήξεραν ότι ανάλογες προτάσεις μου είχαν γίνει και στο παρελθόν, αλλά έμενα πάντοτε, στο τέλος, στο Φως.

Η απάντηση έρχεται μέσα από τη δουλειά, μέσα από τη ζωή. Κάποια στιγμή υπάρχει το τάϊμινγκ εκείνο, που σε ωθεί να πάρεις μία απόφαση, να προχωρήσεις σε μία αλλαγή. Έτσι απλά. Έκρινα ότι τώρα ήρθε η ώρα.
Και δεν είμαι άνθρωπος που αλλάζω εύκολα δουλειές. Ήμουν εννιά χρόνια στον Φίλαθλο, παραιτήθηκα το 1992 κι αμέσως πήγα στο Φως. Και στο ραδιόφωνο, άλλωστε, δεν έχω κάνει μεταγραφή τόσα χρόνια. Τώρα, έκρινα ότι ήρθε η ώρα να κάνω το βήμα.

Και θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω.

Το Φως και τον Θ. Νικολαϊδη για τη συνεργασία 18 ολόκληρων ετών. Πήρα πολλά από το Φως, αλλά νομίζω ότι κι έδωσα πολλά στο Φως.

Τον Γαύρο και τον Αντ. Πίκουλα για την πρόταση που μου έκανε και την ευκαιρία που μου έδωσε. Ελπίζω να πάρω πολλά από τον Γαύρο, αλλά και να δώσω πολλά στον Γαύρο.

Τους ανθρώπους του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και του www.sport-fm.gr, επειδή μου έδωσαν τη δυνατότητα να καταχραστώ αυτό το χώρο για ένα προσωπικό θέμα.

Και φυσικά τους φίλους που με τίμησαν με το ενδιαφέρον τους μέσω email όλο αυτό το διάστημα.»