Η γνωστή ηθοποιός Καίτη Φίνου βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής Survivor Πανόραμα και δεν μάσησε τα λόγια της για όσα διαδραματίζονται στο Survivor 2 και τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την Χατζίδου και πώς θεωρεί ότι άλλαξε χαρακτήρα μέσα στο παιχνίδι αλλά και πώς η Ξένια Έβεν και η Κατερίνα Δαλάκα διέλυσαν την ομάδα των Μαχητών.

«Είναι ικανός ένας παίκτης να χαλάσει ή να φτιάξει το κλίμα μιας ολόκληρης ομάδας. Το πιστεύω απόλυτα. Το έχουμε δει φέτος στους Διάσημους. Υπάρχουν δύο παίκτριες, οι οποίες ήταν ικανές να διαλύσουν όλη την ομάδα, τη διέλυσαν κιόλας. Η μία ήταν η Ξένια. Δεν θα πω για τη Χατζίδου. Η Χατζίδου ήταν άλλος άνθρωπος όταν μπήκε και ξαφνικά άλλαξε.

Εγώ τη συμπαθούσα πάρα πολύ. Δεν ξέρω τι γίνεται εκεί πέρα. Δυστυχώς η Δαλάκα, την ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα αυτά που μας έχει δώσει αγωνιστικά, αλλά από εκεί και πέρα, ο χαρακτήρας της περίμενα να είναι… Τουλάχιστον να έχει το “πνεύμα αρχαίο αθάνατο”, ξέρεις…», είπε η Καίτη Φίνου.

TAGS