Για τη μεταφορά της εκπομπής της στη μεσημεριανή ζώνη του Star και τον «ανταγωνισμό» με την Ελένη Μενεγάκη μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Mou».

Όπως αποκάλυψε «οι πρώτες προσεγγίσεις είχαν γίνει πριν από δυο χρόνια, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση και ήμουν ξεκάθαρη. Όσο υπάρχει η πρωινή ζώνη, εγώ είχα πει ότι δεν κουνιέμαι από κει. Δεν είχα λόγο να κουνηθώ».

Πώς πήρε όμως την απόφαση να πει τώρα το «ναι»; «Δεν είχα επιλογή! Όταν κόβεται μια ζώνη ή θα μείνεις άνεργος και θα λες “θέλω το πρωινό μου πίσω” ή θα πάρεις αυτό που σου προσφέρουν. Εγώ δεν θεωρώ ότι είναι τόσο μεγάλη η αλλαγή αυτή που γίνεται. Η αλλαγή στην ψυχολογία μου είναι μόνο αυτή τη στιγμή» δήλωσε.

Μέσα από το προσωπικό της blog την προηγούμενη εβδομάδα, η 33χρονη παρουσιάστρια αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές της «Πρωινής Μελέτης»-αφού λόγω της απεργίας των τεχνικών δεν πρόλαβε να το κάνει μέσω τηλεόρασης- ενώ αναφέρθηκε και στον «ανταγωνισμό» της με την Ελένη Μενεγάκη, αφού τώρα θα είναι ξανά «αντίπαλες» στην ίδια ζώνη.

Όταν ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές του «Πρωινό Mou» για το θέμα αυτό, απάντησε: «Δεν κάνω καμία απολύτως σκέψη γι’ αυτό. Όπως δεν έκανα και τόσα χρόνια. Πάντα θα έχεις κάποιον απέναντι. Διαφορετικά θα υπήρχε μόνο ένας σταθμός».

Ποια είναι η άποψή της για την 42χρονη παρουσιάστρια του Alpha; «Είναι πιο ολοκληρωμένη από τότε που τη γνώρισα. Μέχρι τότε δεν είχα άποψη. Δεν την είχα γνωρίσει ποτέ μέχρι τότε. Αλλά μόνο τα καλύτερα έχω να πω. Ειδικά μετά τη συνάντηση που κάναμε. Είχα πει και πέρυσι ότι θα μπορούσα να κάνω παρέα με την Ελένη, να βγω για καφέ μαζί της ή φαγητό ή θα μπορούσα να πάω μαζί της στην Άνδρο και να λέμε τα δικά μας» δήλωσε προσθέτοντας πως δεν την νοιάζει πώς θα κριτικάρουν κάποιοι αυτά που λέει, αφού ο καθένας έχει τη δική του άποψη.

Όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης της νέας της εκπομπής κι αν εκείνη έχει βάλει στόχο να κατακτήσει την πρωτιά, δήλωσε: «Είμαστε σε μια τελειωμένη σεζόν. Ξέρετε πάρα πολύ καλά πως αυτός που έχει βγει μέχρι τώρα πρώτος, δεν ανατρέπεται. Δεν μπορούμε με τίποτα να πάρουμε την πρωτιά αυτή τη στιγμή εκ των πραγμάτων. Κι εγώ θεωρώ ότι κρίνομαι για την πρωινή ζώνη φέτος από συναδέλφους κι εργοδότες.» είπε.

Και συνέχισε: «Από κει κι έπειτα, επειδή παίρνουμε και μια ζώνη η οποία είναι πληγωμένη, για μας θα είναι ευτύχημα το να μπορέσουμε να αυξήσουμε τα ποσοστά αυτά σε έναν βαθμό, έτσι ώστε να πούμε ότι η μετακίνηση αυτή έπιασε τόπο. Αυτή είναι η προσδοκία μας. Εμείς θέλουμε αυτή τη στιγμή να αφομοιώσουμε την αλλαγή αυτή και να την αφομοιώσει κι ο κόσμος και να αποδεχτεί ένα νέο προϊόν».