Νέα πρόσωπα, νέες λαχταριστές συνταγές από τη Δευτέρα 2 Απριλίου στο Chef στον αέρα με την Ελένη Ψυχούλη στον ΣΚΑΪ.

Οι τηλεθεατές δεν χρειάζεται πια να ανησυχούν για το τι θα μαγειρεύουν κάθε μέρα! Οι καλεσμένοι της εκπομπής, παρουσιάζουν εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Τη Δευτέρα 2 Απριλίου ο Chef Νίκος Μπούκης φτιάχνει απλές δημιουργικές γεύσεις: σπαράγγια με ελληνικό προσούτο με μια διαφορετική σως αβγού και μπακαλιάρο με κόκκινη μπεσαμέλ! Η Ελένη συμπληρώνει το μενού φτιάχνοντας πατάτες στον φούρνο με μαγιονέζα!

Την Τρίτη 3 Απριλίου φτιάχνουν ορεκτικά με ελληνικά τυριά. Ο Chef Μανώλης Θλιβερός φτιάχνει ρεβιθοκεφτέδες με σάλτσα από βασιλοτύρι και κατίκι και μια σαλάτα με γραβιέρα και ποσέ αβγό. Ο Μανώλης πρωτοτυπεί στην στήλη της ‘γλυκοθεραπείας’ με την συνταγή για μια πρωτότυπη σαλάτα με σάλτσα φράουλας και μαστέλο χίου!

Την Τετάρτη 4 Απριλίου συζητούν με δύο μπακάληδες new age και τον μάγειρά τους! Τα αδέρφια Θωμάς και ο Γιώργος Δούζης από τη Θεσσαλονίκη και ο μάγειράς τους, Δημήτρης Κοπαράνης μας δίνουν συνταγές για μυρωδάτους μεζέδες: κεφτεδάκια με πράσο και πετιμέζι, κοτόπουλο με φασκόμηλο και μια γραβιέρα με κρούστα σαν μπισκότο σερβιρισμένη με γλυκό του κουταλιού σύκο!

Την Πέμπτη 5 Απριλίου μαγειρεύει με ανοιξιάτικες πρασινάδες ο Chef Βασίλης Σικαλιάς: ψάρι με μπάμιες στο φούρνο και μια δροσερή μεσσηνιακή σαλάτα με βάση τη βαλεριάνα. Η Ελένη φτιάχνει μια λευκή μακαρονάδα με ξερή μυζήθρα, την απόλυτα νόστιμη απλότητα.

Την Παρασκευή 6 Απριλίου ο Chef Μιχάλης Νουρλόγου φτιάχνει γλυκά με ζύμες: μια τάρτα με πλούσια κρέμα λεμόνι και σάντουιτς μπράουνις με φυστικοβούτυρο. Η Ελένη στην στήλη της «άλλης εκδοχής» φτιάχνει την παραδοσιακή κρεμμυδόσουπα με τραγανό ψωμάκι και λιωμένο τυρί με τη βοήθεια μιας έτοιμης σούπας!