Ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει ένα Κυριακάτικο τραπέζι χωρίς κρέας αλλά με πλούσιες γεύσεις στην εκπομπή «Γεύσεις στη φύση», την Κυριακή 1 Απριλίου στις 13.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Λαχταριστές συνταγές με θαλασσινά, όσπρια και λαχανικά αλλά και πολλές μαγειρικές συμβουλές θα προσφέρουν ένα ακόμη ταξίδι στον κόσμο της μαγειρικής.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας καταρρίπτει το μύθο ότι μόνο τα πιάτα με κρέας είναι πλούσια σε γεύση και δημιουργεί νηστίσιμες συνταγές με μοναδικούς συνδυασμούς στα υλικά και στα αρωματικά.

Μαγειρεύει μία ξεχωριστή σάλτσα για ζυμαρικά με μύδια και φρέσκα μυρωδικά, ένα τέλειο σαγανάκι με θαλασσινά αλλά και τα μυστικά για τα πιο νόστιμα και τρυφερά ψητά καλαμάρια.

Δοκιμάζει τσιγαριστά λαχανικά με αρωματικά της εποχής, και συνδυάζει τα ρεβίθια με τα άγρια μανιτάρια. Και φυσικά, στο γλυκό της Κυριακής οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν πως μπορούν να φτιάξουν εύκολα σοκολατάκια κουβερτούρας σε δυο λαχταριστές παραλλαγές με υλικά έκπληξη.

Αυτή την Κυριακή θαλασσινά, όσπρια και λαχανικά συνδυάζονται για να δημιουργήσουν πρωτότυπα πιάτα με πλούσιες ασυναγώνιστες γεύσεις.