Είναι παρουσιαστής του κεντρικού καθημερινού δελτίου ειδήσεων, μεγάλου καναλιού και έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στη δημοσιογραφία.

Υπηρετεί αυτό τo πόστο εδώ και χρόνια, είναι πρόσωπο απόλυτα ταυτισμένο με αυτόν το ρόλο του και πολύ αγαπητό στο κοινό.

Στο κανάλι που εργάζεται φέτος έχουν γίνει πολλές ανακατατάξεις και εκείνος σε συνέντευξη του πριν από λίγο καιρό δήλωσε γι’ αυτό: «Προσωπικά δέχτηκα την εντολή να κάνω μεσημεριανό και κεντρικό δελτίο ειδήσεων και ως καλός κομάντο εκτελώ τις εντολές»».

Σε επόμενη ερώτηση στην συνέντευξη που έδωσε όταν ρωτήθηκε αν κάνει ό,τι του πουν απάντησε: «Όχι. Οι αποφάσεις παίρνονται από εκείνους που πρέπει να παίρνουν τις αποφάσεις, οι άλλοι είναι υποχρεωμένοι να τις εκτελούν. Τι άποψη να έχω εγώ; Τι να πω; Αυτό μπορεί να ισχύει για οποιονδήποτε άλλον. Δουλεύω, είμαι στρατιώτης και ό,τι μου ζητήσουν, αυτό θα εκτελέσω».

To θέμα τώρα είναι πως το συμβόλαιο του παρουσιαστή λήγει τον Ιούνιο και όπως σε όλα τα κανάλια και τα τηλεοπτικά προγράμματα, επικρατεί μια αβεβαιότητα για το τι μέλλει γένεσθαι .

 Ο ίδιος δεν γνωρίζει ακόμα τι θα γίνει με την ανανέωση του συμβολαίου του και περιμένει τι θα αποφασίσει η διοίκηση του καναλιού του.

Αυτό το πρόσωπο είναι  παρουσιαστής του δελτίου του Star, Θοδωρής Δρακάκης,o οποίος έχει προλογίσει και παρουσιάσει αμέτρητα δελτία με τα νέα των επώνυμων και όχι μόνο.

Το συμβόλαιο του που είναι σε ισχύ τώρα, λήγει τον Ιούνιο του 2012 . Ο ίδιος συνεχίζει την δουλειά του μέχρι τότε κανονικά και περιμένει τις εξελίξεις.

Πηγή: www.entertv.gr