Ολοκληρώθηκε και ο ημιτελικός του ριάλιτι επιβίωσης του ANT1, Nomads, ολοκληρώθηκε με τρεις εκλεκτούς παίκτες να περνάνε στον μεγάλο τελικό της. Το τηλεοπτικό κοινό έστειλε με την θετική του ψήφο απευθείας τον Γιώργο Μαυρίδη, ενώ οι άλλοι τρεις κλήθηκαν να αγωνιστούν για δύο εισιτήρια για τον τελικό.

Στα σκληρά αγωνίσματα που ακολούθησαν ο Κωνσταντίνος Οροκλός ήταν ο παίκτης που τερμάτισε πρώτος και εξασφάλισε μια θέση στον τελικό. Ο Νίκος Αναδιώτης, φάνηκε πως δεν είχε δυνάμεις μέχρι το τέλος και έδειξε να τα παρατάει κι έτσι η Αποστολία Ζώη πήρε τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό.

Το σημερινό αγώνισμα του Nomads

Οι παίκτες σήμερα διαγωνίστηκαν σε 5 διαφορετικά αγωνίσματα και οι τρεις μεταξύ τους ταυτόχρονα. Σε κάθε ένα από τα αγωνίσματα μάζευαν πόντους. Εκείνος που θα τερμάτιζε πρώτος θα έπαιρνε 3 πόντους.

Εκείνος που θα τερμάτιζε δεύτερος θα έπαιρνε 2 πόντους, και εκείνος που θα τερμάτιζε τρίτος θα έπαιρνε 1 πόντο. Αφού ολοκληρώθηκαν όλα τα αγωνίσματα, οι πόντοι αθροίστηκαν. Οι δυο που θα συγκέντρωναν τους περισσότερους πόντους θα πάνε στον τελικό. Εκείνος που θα ερχόταν τρίτος στη βαθμολογία θα έμενε εκτός.