Δεν ενδιαφέρεται η Alter Ego για τη συνέχιση της λειτουργίας του «Βήμα FM»

Παρέμβαση του υπoυργείου Εργασίας ζητούν οι ενώσεις των εργαζομένων


MEDIA
21:41
20/10/2017
Δεν ενδιαφέρεται η Alter Ego για τη συνέχιση της λειτουργίας του «Βήμα FM»
1
loading

Η εταιρεία «Alter Ego» δεν ενδιαφέρεται για τη συνέχιση της λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού «Βήμα FM» και προτίθεται να προχωρήσει τις διαδικασίες για τη λύση και εκκαθάρισή της εταιρείας καθώς και των εταιρειών «ΔΟΛ DIGITAL A.E.» και «HEARST ΔΟΛ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΠΕ».

Την παραπάνω ενημέρωση έκανε ο εκπρόσωπος της εταιρείας στους εκπροσώπους των εργαζομένων (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ & ΕΤΕΡ) στην τριμερή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εργασίας, παρουσία του γενικού γραμματέα Ανδρέα Νεφελούδη, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων κατήγγειλαν την εργοδοσία της «Alter Ego» για το κλείσιμο του Ρ/Σ «Βήμα FM» και ζήτησαν την επαναπρόσληψη όλων των εργαζομένων στον σταθμό από την εταιρεία «Alter Ego», προκειμένου να εργαστούν σε άλλα μέσα ενημέρωσης του Ομίλου.

Επίσης, οι ενώσεις στηλίτευσαν τη διαδικασία που ακολουθήθηκε από την εταιρεία, καθώς και το κείμενο των ατομικών συμβάσεων που υπογράφηκαν από τους εργαζόμενους στις εφημερίδες «Τα Νέα» και «Το Βήμα». Ταυτόχρονα, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, κάλεσαν τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εργασίας να παρέμβει, καθώς γίνεται πλέον επιτακτική η ανάγκη υπογραφής συλλογικής σύμβασης εργασίας των ενώσεων των δημοσιογράφων και των εργαζομένων με την ένωση των ιδιοκτητών (ΕΙΗΕΑ) προκειμένου να καταγραφούν οι όροι των συμβάσεων, σύμφωνα με το νόμο.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Νικόλαοςαλφα

    Ναι ρε!!! να 'παρέμβει' το κράτος και να τους προσλάβει ολους...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει