Το χθεσινό επεισόδιο του reality επιβίωσης Nomads ήταν άκρως ανατρεπτικό με το αγώνισμα ασυλίας να διακόπτεται λόγω του τυφώνα Οντέτ που πέρασε από τις Φιλιππίνες αλλά και τα απόνερα της ήττας των Νομάδων της Ζούγκλας στις μεταξύ τους σχέσεις.

Αυτό που απεύχονταν οι Πολίτες, τελικά, δεν το απέφυγαν. Οι Πράσινοι έχασαν στο χθεσινό αγώνισμα ασυλίας του Nomads και απόψε καλούνται να προτείνουν προς αποχώρηση 2 από τα 5 άτομα που έχουν απομείνει στην ομάδα. Φαίνεται, όμως, ότι η ψηφοφορία θα έχει μπόλικο… ζουμί καθώς η Νατάσα Καλογρίδη αναμένεται να μιλήσει ανοικτά.

Στα πλάνα από το αποψινό επεισόδιο που έπαιξαν στο Πρωινό, βλέπουμε τη Νατάσα Καλογρίδη να αφήνει σαφείς αιχμές κατά της Ειρήνης Ζάχου και της στρατηγικής που ακολούθησε στα παιχνίδια. «Είμαι βαθύτατα στεναχωρημένη. Δεν έχω λόγια! Εγώ σήμερα δεν θεωρώ ότι ήμουν σε καλή φάση, έχασα δύο αγωνίσματα εντελώς χαζά. Συμφωνώ με τον Παναγιώτη ότι σε ένα δύο σημεία υπήρξε λάθος στρατηγική στην αρχή», λέει.

Ο Κωνσταντίνος Οροκλός, όμως, αντιδρά λέγοντας: «Κατόπιν εορτής, μετά Χριστόν πολλοί προφήτες. Είμαστε οι almost, πάντα φτάνουμε στην πηγή και… almost».