Μέχρι και οι… γυναικείες ορμόνες είχαν απόψε την τιμητική τους στο συμβούλιο των Διάσημων! Η ήττα στο αγώνισμα ασυλίας από τους Μαχητές στάθηκε η αφορμή για να βγουν τα μαχαίρια στους Διάσημους.

Στο επίκεντρο για ακόμα μια φορά η Ειρήνη Παπαδοπούλου η οποία αν και ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά της δεν παρέλειψε να τα «χώσει» στην ομάδα της για διπροσωπία αλλά και για το γεγονός ότι την έχουν βάλει στο στόχαστρο.

Η αντιπαράθεση αυτή τη φορά ξεκίνησε ανάμεσα στην Ειρήνη και τον Στέλιο για θέματα εμπιστοσύνης με την γνωστή τραγουδίστρια να ισχυρίζεται ότι ο Χανταμπάκης είπε πράγματα που αφορούσαν αυτήν στην Λάουρα και την Ευρυδίκη

Η πιο αιχμηρή απάντηση ήρθε από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία κατά τη διάρκεια του συμβουλίου τόνισε πως όταν κάποιος έχει… ορμονικά προβλήματα να τα αφήνει έξω από το παιχνίδι για να απαντήσει η Ειρήνη πως «όταν η Ευρυδίκη είχε ορμονικά θέματα εγώ την είχα στηρίξει»!

Με αυτό το κλίμα η ομάδα πήγε στην ψηφοφορία όπου ο Γιώργος Αγγελόπουλος ψηφίστηκε από πέντε παίχτες και «κλείδωσε» την πρώτη υποψηφιότητα. Χανταμπάκης, Κοκκινάκης, Μπο και Χρανιώτης έλαβαν από μία ψήφο και έτσι Ειρήνη και Ευρυδίκη που είχαν κερδίσει την ατομική ασυλία κλήθηκαν να βγάλουν τους άλλους δυο υποψήφιους.

Η Ειρήνη επέλεξε τον Στέλιο Χανταμπάκη και η Ευρυδίκη τον Γιώργο Χρανιώτη!

Ο Αγγελόπουλος, αμέσως μετά είπε πως θέλει να συνεχίσει και πως δεν θα επηρεαστεί η συμπεριφορά του από το γεγονός ότι είναι υποψήφιος προς αποχώρηση!

Από την πλευρά του ο Στέλιος Χανταμπάκης είπε πως σέβεται την γνώμη της Ειρήνης και πως και αυτός θέλει να συνεχίσει στο παιχνίδι!

Τέλος, ο Γιώργος Χρανιώτης, τόνισε πως θεωρεί το survivor σαν ένα πάρτυ που κάποια στιγμή πρέπει να φύγεις.