Νέα στρατηγική φαίνεται πως εφαρμόζουν οι Διάσημοι του Survivor και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Γιάννης Σπαλιάρας να περάσει στην παραλία των Μαχητών.

Το γεγονός ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν πήρε ούτε μία ψήφο προκαλεί πάρα πολλά ερωτήματα, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα ορισμένων παικτών σχεδόν όλοι στην ομάδα έχουν πρόβλημα με τον Ντάνο.

Στο αποψινό συμβούλιο του νησιού, ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Ντάνο και αυτό είναι κάτι που άφησε πολύ κόσμο με το στόμα ανοικτό.

Από την άλλη ο Γιάννης Σπαλιάρας δήλωσε ότι ίσως να αισθάνεται καλύτερα.

«Ίσως να αισθάνομαι καλύτερα στην άλλη ομάδα και το γεγονός ότι τα παιδιά με ψήφισαν σίγουρα θα με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα στην άλλη ομάδα», είπε.

«Ήταν κάτι που σκεφτόμουν γιατί και στην ασυλία είχα πάρει αρκετές ψήφους, οπότε είναι κάτι που το είχα μέσα στο μυαλό μου. Περιμένω να προσαρμοστώ με τα νέα δεδομένα τώρα και την καινούργια μου ομάδα. Μου αρέσει και το μπλε, το προτιμάω από το κόκκινο και τα παιδιά φαίνεται ότι έχουν πολύ αληθινές σχέσεις μεταξύ τους, πιθανόν να ταιριάζω καλύτερα. Θα δείξει… Το ότι με ψήφισαν σίγουρα δεν με κάνει χαρούμενο, αλλά μου αρέσουν οι προκλήσεις και το θεωρώ πρόκληση να αλλάξω ομάδα. Ίσως να αισθάνομαι καλύτερα στην άλλη ομάδα και το γεγονός ότι τα παιδιά με ψήφισαν σίγουρα θα με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα στην άλλη ομάδα», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας στο συμβούλιο του νησιού.