Η Weber Shandwick έχει αναλάβει την προβολή της ιστοσελίδας Υγείας του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.praktoreio-ygeias.gr.

Η παρουσίαση της νέας ιστοσελίδας θα γίνει την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 12:00 μ.μ. στον χώρο εκδηλώσεων του ΙΑΝΟΥ – Σταδίου 24, στον ημιώροφο.

Την επιμέλεια και τη δημοσιογραφική ευθύνη της νέας ιστοσελίδας «Πρακτορείο Υγείας» έχει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Κεφαλογιάννης, ενώ πλήθος έγκυρων συνεργατών στηρίζουν την προσπάθεια αυτή.

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ, με περισσότερα από 110 χρόνια ιστορίας, με ένα πλούσιο δυναμικό δημοσιογράφων και ένα δίκτυο μονίμων ανταποκριτών στις κυριότερες πρωτεύουσες του κόσμου, θα καλύπτει σφαιρικά, έγκυρα και αντικειμενικά το χώρο της υγείας. Ο χαρακτήρας της νέας ιστοσελίδας θα είναι ενημερωτικός, με διαρκή ροή σε θέματα επικαιρότητας. Θα περιέχει θέματα επιστημονικά, πολιτικής υγείας, διεθνείς ιατρικές ειδήσεις, αποκλειστικά θέματα και άρθρα.

Η ιστοσελίδα θα περιέχει επίσης συνεντεύξεις και πολλές ενδιαφέρουσες ενότητες, με πληροφορίες για δωρεάν παροχές, για προληπτικές εξετάσεις από νοσοκομεία, για δράσεις Μ.Κ.Ο., προγράμματα ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης, δράσεις αλληλεγγύης, για θέματα διατροφής και ψυχολογίας.