Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Έρωτας Φυγάς» είδαμε πως: Η Αλεξάνδρα, με την αίτηση διαζυγίου που έλαβε απ’ τον Ιάσωνα, βρίσκεται μονάχα μια υπογραφή μακριά από την εκπλήρωση των ονείρων της. Η Ευγενία υπόσχεται να κάνει το ίδιο για τον Μάρκο, αλλά η Νότα την κατευθύνει προς άλλα μονοπάτια.

Με τον Στέφανο εξαφανισμένο απ’ το Κιάρι, ο Μάρκος ετοιμάζεται να στείλει τον Φάνη στην Αθήνα για να τον βρει. Στο αρχοντικό του Δεμερτζή καταφτάνει ένα γράμμα που φαίνεται να ανατρέπει τα σχέδια όλων.

Τι θα δούμε απόψε στην σειρά του Ant1 «Έρωτας Φυγάς» στις 21:00 στο επεισόδιο 80;

Η οικογενειακή γαλήνη του Μάρκου και της Αλεξάνδρας δεν αργεί να διαταραχθεί, αφού ξεπροβάλλει μια καινούργια απειλή που θα ταράξει τις ισορροπίες. Ο Ιάσoνας αναλαμβάνει να μεταφέρει τα δυσάρεστα νέα στην Αλεξάνδρα σχετικά με την κλήτευση που έλαβε από το Εφετείο και ο Μάρκος αμφισβητεί την αγνότητα των προθέσεών του. Ο Στέφανος και η Μαργέτα βρίσκονται και πάλι μαζί στην Κηφισιά. Ο Στέφανος μαθαίνει όλα όσα προσπαθούσε να του κρύψει η Μαργέτα τόσον καιρό και ανησυχεί σοβαρά για εκείνη. Η Νάντια αρχίζει σταδιακά να ανακτά τον χαμένο της δυναμισμό και αναλαμβάνει δράση προκειμένου να βοηθήσει την Αλεξάνδρα. Παράλληλα, οι άνθρωποι του παρακράτους καταφέρνουν να εντοπίσουν τον Φάνη και επιτίθενται με όπλα στο εργοστάσιο. Ποια θα είναι η έκπληξη που τους περιμένει εκεί;

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου: