Ενώ η αστυνομία ψάχνει τον Φίλιππο σε όλη την Αθήνα, ο Ιάσονας απάγει τον Ορέστη και απειλεί τη Μαριτίνα πως για να ξαναδεί τον γιο της, θα πρέπει να του πει πού βρίσκεται ο Φίλιππος. Τελικά, ο Φίλιππος κλείνει μια συμφωνία με τον Ιάσονα, με ολέθριες συνέπειες.

Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Ο όρκος ΙΙ», η οποία μεταδίδεται την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023, στις 21:45 αναμένονται συγκλονιστικές.

Ο Όρκος: Τι θα δούμε στα δύο επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023, στις 21:45 – Επεισόδιο 10ο (Γ’ ΚΥΚΛΟΣ): «Η δύναμη»

Όταν ο Σιρχάν καταλαβαίνει ότι η Τζελένα βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω του Αραβαντινού, στρέφεται εναντίον του και απειλεί ότι θα τον σκοτώσει. Ο Μπερκ μαθαίνει την αλήθεια για τον Σιρχάν και την Τζελένα. Ο Ιάσονας ρωτάει τη Μαριτίνα αν γνωρίζει πού μπορεί να βρίσκεται η Εριέττα. Την ίδια ώρα, η Εριέττα αποκαλύπτει στον Φίλιππο και στον Ραφαήλ τι πραγματικά συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ που χτύπησε το πόδι της, πριν από πολλά χρόνια. Η Θάλεια έρχεται σε δίλημμα και καλείται να επιλέξει ανάμεσα στο κανάλι και στον Φίλιππο.

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023, στις 21:45 – Επεισόδιο 11ο (Γ’ ΚΥΚΛΟΣ): «Συμφωνία»

Όσο η αστυνομία ψάχνει τον Φίλιππο σε όλη την Αθήνα, ο αστυνόμος Κόκκινος επισκέπτεται τη Μαριτίνα στο σπίτι της. Ο Ιάσονας απάγει τον Ορέστη και απειλεί τη Μαριτίνα λέγοντάς της πως αν θέλει να ξαναδεί τον γιο της, θα πρέπει να του πει πού είναι ο Φίλιππος. Ο Αραβαντινός μαθαίνει μια είδηση που θέτει το σχέδιο της Σύλβιας σε κίνδυνο. Ο Φίλιππος κλείνει μια συμφωνία με τον Ιάσονα που φέρνει το τέλος του Φιλίππου.

Δείτε φωτογραφίες από τα επόμενα επεισόδια: