Ο Ιούλιος δείχνει γοητευμένος με τη Βανέσα και με τα χρήματα που καταλαβαίνει ότι έχει ο σύντροφός της, Κίμωνας, ο οποίος βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της ιδιαιτέρας του, Πόπης Σπανού. Ο Σπύρος ανακαλύπτει ένα μεγάλο μυστικό του Ιουλίου, ενώ ο αρχιφύλακας Ζαχαρίας πείθει, επιτέλους, την Κάρολ,να βγουν μαζί ραντεβού.

Έρωτες, ξεκαρδιστικές ποινές, αγγαρείες, και τραγελαφικές καταστάσεις στο ενδέκατο επεισόδιο της κωμικής σειράς «Στα σύρματα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2023, στις 21:45.

Στα σύρματα – Spoiler: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ

Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2023, ώρα 21:45 – Επεισόδιο 11: Ο Ιούλιος δείχνει γοητευμένος με τη Βανέσα και με τα χρήματα που καταλαβαίνει ότι έχει ο σύντροφός της, Κίμωνας. Ο τελευταίος, ύστερα από έναν τσακωμό με τη Βανέσα, βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της ιδιαιτέρας του, Πόπης Σπανού. Ο Σπύρος ανακαλύπτει ένα μεγάλο μυστικό του Ιουλίου, την ώρα που ο Πικρός ψάχνει συμμάχους, ώστε να υλοποιήσει τα σχέδιά του. Εκτός φυλακής, οι Αρκούδας, Λέλος και Μανωλάκης συνεργάζονται, ύστερα από εντολή του Ιουλίου. Ο αρχιφύλακας Ζαχαρίας πείθει, επιτέλους, την Κάρολ, με την οποία είναι τρελά ερωτευμένος, να βγουν μαζί ραντεβού. Πώς θα καταλήξει άραγε;

Δείτε φωτογραφίες από το επόμενο επεισόδιο: