Η Κατερίνα Κούκα μίλησε στο «Happy Day» και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή για τον λόγο που «χάθηκε» για ένα διάστημα από τη μουσική σκηνή και αναφέρθηκε και στο Fame Story στην κριτική επιτροπή του οποίου κάθεται o Light.

«Πέρασα περίοδο που δεν ήθελα να τραγουδήσω. Δούλεψα πάρα πολύ, είχα να κοιμηθώ 3-4 μέρες σερί. Άλλαξε τόσο ραγδαία το τοπίο γύρω μου και ψιλοχάθηκα, χωρίς όμως να έχω χαθεί εντελώς. Ένιωσα πολλές φορές την ανασφάλεια αν είναι σωστό αυτό που κάνω ή αν θα χαθώ τελείως, όμως ακολούθησα την καρδιά μου. Ζηλεύω τους ηθοποιούς που μεγαλώνουν και μπορούν να παίξουν έναν ηλικιωμένο», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Κούκα.

«Ήταν να πω το “Πόσο πολύ σ’ αγάπησα” που έχει πει ο Χρήστος Θηβαίος. Εγώ επέμεινα γι’ αυτό το κομμάτι, Η εταιρεία θεωρούσε τότε ότι δεν ήταν στο ύφος μου, όμως εγώ το λέω στις ζωντανές μου εμφανίσεις», αποκάλυψε η Κατερίνα Κούκα.

Κατερίνα Κούκα: Η παρουσία του Light στο Fame Story έχει νόημα

«Αυτό το show είναι ένα βήμα για τους νέους ανθρώπους. Μπαίνω στη θέση αυτών των νέων παιδιών που δεν έχουν άλλο τρόπο να προβάλλουν τον εαυτό τους. Η παρουσία του Light έχει νόημα αφού υπάρχουν και τέτοια τραγούδια, δεν πρέπει να υπάρχει και ένας εκπρόσωπός τους;» ανέφερε η Κατερίνα Κούκα σχετικά με το Fame Story.