Τους σπουδαστές του Fame Story ανέμενε μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή επίσκεψη στο επεισόδιο της Δευτέρας (13/11). Στο σπίτι της Μουσικής Ακαδημίας βρέθηκε η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Star, Breakfast@Star, Ελένη Χατζίδου για να τους δώσει τις συμβουλές της, αλλά και να κοουτσάρει τη Μαίρη η οποία θα τραγουδήσει στο 8ο live τη μεγάλη επιτυχία της «Χειρότερα» σε στίχους και μουσική του Παντελή Παντελίδη.

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Breakfast@Star, παλιά παίκτρια του Fame Story, συζήτησε με τους σπουδαστές και μοιράστηκε μαζί τους, με τη χαρακτηριστική αμεσότητά της, ιστορίες για τον Παντελή Παντελίδη και τη συνεργασία τους, αλλά και πώς γράφτηκε το τραγούδι «Χειρότερα», που σημείωσε τεράστια επιτυχία.

«Δεν είναι όλα ρόδινα. Ήμουν ένα αουτσάιντερ. Έμεινα στην Ακαδημία για 4 Llive και πέρασαν 7 χρόνια μέχρι να άνω δισκογραφία. Δεν είμαι έμφυτο ταλέντο. Δούλεψα πάρα πολύ γιατί ήμουν σίγουρη ότι κάποια στιγμή θα έρθει η σειρά μου» ανέφερε αρχικά.

«Έχοντας δουλέψει, έρχεται στον δρόμο μου ο Παντελής Παντελίδης. Ήρθε μια φίλη μου και μου είπε ότι ο Παντελής Παντελίδης κάνει ένα live στο Νέο Ηράκλειο σε ένα μαγαζί 250 ατόμων και ψάχνει τραγουδίστρια» πρόσθεσε.

«12 η ώρα το μαγαζί δεν είχε κανέναν. Λέω “άπατοι θα πάνε”. Και 1 η ώρα δεν είχαμε πού να τους βάλουμε. “Ποιος είσαι; Τι είσαι εσύ;” του λέω και από τότε τον χάζευα και πώς μου κόβει και του είπα να μου γράψει ένα τραγούδι» είπε στη συνέχεια.

«Πέρασαν οι μέρες, τίποτα αυτός. Λέω “πάει με ξέχασε”. Τον πήρα τηλέφωνο για να τον ρωτήσω αν μου το έγραψε και άρχισε να μου το παίζει. Με το που τελειώνει του λέω “τι λες ρε;”. Μου λέει “εσύ όταν χώρισες με τον άλλον, όταν τον είδες με την άλλη, τι είπες; “δεν πειράζει παιδιά μου, στην ευχή της Παναγίας;».

Το 2002 η Ελένη Χατζίδου κι ενώ είχε ήδη αρχίσει να δουλεύει ως επαγγελματίας τραγουδίστρια σε μαγαζιά της συμπρωτεύουσας, αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο μουσικό ριάλιτι του MEGA, «Popstars». Εκεί κατάφερε και έφτασε μέχρι και τα μέσα του διαγωνισμού, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να γίνει μέλος του κοριτσίστικου συγκροτήματος του παιχνιδιού.

Συνέχισε να ασχολείται με το τραγούδι και τη μουσική δουλεύοντας πλέον και στην Αθήνα. Τη σεζόν 2005-2006 αποφάσισε να λάβει ξανά μέρος σε τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού. Συγκεκριμένα πέρασε από οντισιόν για τον τέταρτο κύκλο του talent show του ANT1 «Fame Story». Τελικά τα κατάφερε και μπήκε στην ομάδα διαγωνιζομένων εκείνης της σεζόν. Αποχώρησε από το παιχνίδι μετά από τέσσερις εβδομάδες στο 4ο live. Στη συνέχεια ακολούθησαν συνεργασίες δίπλα σε ονόματα όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Αντύπας, η Πάολα, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Νίκος Βέρτης και άλλους.