Ο Κώστας Χαρδαβέλλας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτειά του με τον καρκίνο, στη δημοσιογράφο Λιλή Πυρράκη.

«Έχω κουραστεί 50 χρόνια να έχω ένα μαχαίρι στον λαιμό μου κάθε πρωί που να ξυπνάω και να δω τι νούμερα τηλεθέασης έκανα. Μου λένε ότι έκαναν 20% και είναι ευτυχισμένοι, εμείς στο παρελθόν κάναμε 70% με τους ρεπόρτερ. Τότε σταματούσε η κυκλοφορία στους δρόμους», είπε αρχικά ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά στη δημοσιογράφο: «Μην κρεμάτε τη ζωή σας πάνω στα νούμερα τηλεθέασης, εγώ έπαθα καρκίνο από την αγωνία για τα νούμερα τηλεθέασης».

Για την παλαιότερη κόντρα του με την Αγγελική Νικολούλη, ο Κώστας Χαρδαβέλλας είπε: «Διαφωνήσαμε για κάποιο θέμα, έφυγε και εμένα με πείραξε που παρουσίασε αυτό το θέμα στον ΣΚΑΪ. Τότε αρχίσαμε μία ηλίθια σύγκρουση μέσα από τα έντυπα για το ποιος έκλεψε την εκπομπή από ποιον. Βλακείες! Μεγαλώσαμε, ωριμάσαμε, βρεθήκαμε, τα είπαμε και είμαστε καλοί φίλοι».