Μια φράση που είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην συνεργάτιδά του, Ελένη Βουλγαράκη κατά την χθεσινή εκπομπή «Πρωινό» ήταν αρκετή για να εμφανιστούν δημοσιεύματα πως ο παρουσιαστής του Ant1 την «είπε» στη δημοσιογράφο. Συγκεκριμένα, χθες (31/10) ο Γιώργος Λιάγκας καλημέρισε την Ελένη Βουλγαράκη λέγοντας: «Καλημέρα Ελένη. Πώς από τα μέρη μας; Να τελειώνεις νωρίτερα και να έρχεσαι νωρίτερα στην εκπομπή μας. Δεν ξέρω πώς θα γίνει αυτό, να γράφετε την τελευταία μισή ώρα».

Η Ελένη Βουλγαράκη του απάντησε πως: «Τι πώς από τα μέρη μας βρε Γιώργο; Είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της εκπομπής».

Μετά από αυτήν την στιχομυθία, υπήρξαν δημοσιεύματα πως ο Γιώργος Λιάγκας την «είπε» στην συνεργάτιδά του.

Το πρωί της Τετάρτης (01/11), ο Γιώργος Λιάγκας κάλεσε στο πλευρό του την Ελένη Βουλγαράκη και προχώρησε σε ορισμένες διευκρινήσεις.

«Ελένη καλώς ήρθες. Έχεις καταλάβει ότι έχεις έρθει σε μία εκπομπή που δε μπορούμε να πούμε τίποτα, όλα τα διαστρεβλώνουν. Κοιτάξτε το επίπεδο της δημοσιογραφίας. Κάνουμε μία πλάκα, γιατί είναι πλάκα. Ήξερα ότι η Ελένη Βουλγαράκη έχει ραδιόφωνο μέχρι τις 10, το γνώριζα όταν της έκανα πρόταση το καλοκαίρι. Ξέραμε ότι θα έρχεται εδώ στις 11. Κάνουμε λοιπόν μία πλάκα, γιατί είμαστε άνθρωποι κι έχουμε την ανάγκη να αποφορτιστούμε. Ήταν μία πλάκα γλυκιά, της είπα ότι “μας λείπεις, να σε μοιραστούμε με τον Λαμπρόπουλο”. Κι έγραψαν “Ο Λιάγκας την είπε στη Βουλγαράκη, το σκληρό πρόσωπο της εργοδοσίας”. Δηλαδή λίγο ντροπή» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια, η Ελένη Βουλγαράκη είπε: «Αφού μαζί την κάναμε την συμφωνία, ούτε αργώ στην εκπομπή, ούτε έχω θέμα με τον Φάνη, ούτε με τον Γιώργο».