Την Παρασκευή 02 Ιουλίου του 2021 ήταν η τελευταία φορά που η Κατερίνα Καινούργιου βγήκε στον «αέρα» του Open. Τότε η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και τους συνεργάτες που είχε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» που παρουσίαζε και εν συνεχεία άνοιξε τα… φτερά της για το Alpha. Το συγκεκριμένο «διαζύγιο» συζητήθηκε πολύ στα τηλεοπτικά πάνελ καθώς οι δύο πλευρές είχαν ανταλλάξει σκληρές ανακοινώσεις.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν, και το μεσημέρι της Δευτέρας (30/10), η Κατερίνα Καινούργιου «εμφανίστηκε» στον τηλεοπτικό αέρα του Open μετά από τρία χρόνια.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου τηλεφώνησε στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2», δίχως να αποκαλύπτει το όνομά της, για να μιλήσει στην Κατερίνα Ζαρίφη για το ερωτικό της αδιέξοδο. Παριστάνοντας μια άλλη γυναίκα που υποτίθεται πως είναι ερωτευμένη με έναν σεφ -η Κατερίνα Ζαρίφη διατηρεί δεσμό με σεφ-, η παρουσιάστρια της Super Κατερίνα δεν κατάφερε να αποκρύψει για πολλή ώρα την αληθινή της ταυτότητα.

«Εγώ τα έχω με σεφ, εσένα που θα είναι το τελευταίο δείπνο Κατερίνα Καινούργιου, που πήρες να μου διαλύσεις το δοκιμαστικό, θα σε διαλύσω! Τρία χρόνια μετά η πρώτη σου εμφάνιση στο Open Beyond. Είσαι πολύ τρελή και σε αγαπώ, μόνο αυτό έχω να πω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Ζαρίφη.