Ο Ιούλιος, οι Ρεμπέτες και οι Ρώσοι συναντιούνται, με διαμεσολαβητή τον Σπύρο, που προσπαθεί να αποκαταστήσει τις μεταξύ τους σχέσεις. Ο διευθυντής Πάρλας επιβάλλει μια νέα, ακόμα πιο εξευτελιστική, ποινή για όλες τις φατρίες, με εκτελεστή τον έναν και μοναδικό καθηγητή Καλλιτεχνικών, Λάκη (Λάκη Γαβαλά).

Η Άννα καταλήγει τελικά στα άτομα που θα απαρτίσουν την ομάδα «Στα σύρματα», με απρόβλεπτες εξελίξεις και σπαρταριστές καταστάσεις, στο έκτο επεισόδιο της κωμικής σειράς «Στα σύρματα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023, στις 21:45.

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023, ώρα 21:45 – Επεισόδιο 6ο: Ο Ζιζί φοβάται επικείμενο πόλεμο και κανονίζει μια «μαντρωμένη» συνάντηση για τις τρεις φατρίες (Ιούλιος-Ρεμπέτες-Ρώσοι). Ο Σπύρος, έχοντας αναλάβει χρέη διαμεσολαβητή, προσπαθεί να φτιάξει τη σχέση ανάμεσα σε Ιούλιο και Φάνη, ενώ ο διευθυντής Πάρλας επικροτεί την πρωτοβουλία του Ζιζί και ετοιμάζει μια νέα, ακόμα πιο εξευτελιστική, ποινή για όλες τις φατρίες. Η Βανέσα επισκέπτεται την Άννα, στο ευχαριστήριο δείπνο που έχει ετοιμάσει η τελευταία για τον ξάδελφό της, Κίμωνα. Εκείνος δεν θα παραστεί, μιας και του προέκυψε «έκτακτο συμβούλιο». Τέλος, η Άννα, ύστερα από μελέτη, καταλήγει στα άτομα που θα απαρτίσουν την ομάδα «Στα σύρματα».

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο: