Το δικό της σχόλιο θέλησε να κάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε στον αέρα της εκπομπής της Happy Day να σχολιάσει τη στάση της Αγγελικής Ηλιάδη όλο αυτό το διάστημα σχετικά με τη δικαστική διαμάχη της γιαγιάς της, Καίτης Γκρέυ.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ η δημοσιογράφος του Happy Day, Βιβή Μπουγιούρα, μετέφερε το ρεπορτάζ από τα δικαστήρια της Ευελπίδων το πρωινό της Τρίτης (24/10), όπου εκδικάζεται και η υπόθεση, αναφέρθηκε πως η Αγγελική Ηλιάδη δεν θα παρίσταται στη δίκη, καθώς σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, η τραγουδίστρια «βρίσκεται σε ένα ριάλιτι».

«Πάντως όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής της βρίσκεται σε ένα ριάλιτι. Πέθανε ο μπαμπάς της, ήταν σε ένα ριάλιτι. Τώρα καλείται να δώσει μία μάχη για τη γιαγιά της, η οποία ήθελε να έχει μία επικοινωνία μαζί της, είναι σε ένα ριάλιτι», σχολίασε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Θέλω να πω ότι: δεν δημιουργεί κάποια ερωτηματικά το ότι δεν μπορεί να βρίσκεται εκεί και να παλέψει για αυτό που θέλει;», τόνισε η παρουσιάστρια του Alpha, με τους συνεργάτες της να συμφωνούν με τη συγκεκριμένη παρατήρηση.

«Όταν οι συγγενείς ζητούν τη δικαστική επιμέλεια ενός ανθρώπου, σημαίνει ότι για κάποιους λόγους (σωματικής ή ψυχικής υγείας) ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν δύναται να αποφασίσει για τον εαυτό του.

Μπορεί αυτή η γυναίκα να χρειάζεται 24ωρη παρακολούθηση, είναι πολύ ακριβό σπορ αυτό. Αυτό για όσους είχαμε έναν συγγενή με Αλτσχάιμερ ή άνοια καταλαβαίνουμε ότι είναι πρόβλημα», επισήμανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Καίτη Γκρέυ: Σήμερα το δικαστήριο για την επιμέλεια της τραγουδίστριας – Ποιοι συγγενείς τη διεκδικούν

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων συναντώνται σήμερα οι συγγενείς της Καίτης Γκρέυ αναφορικά με την υπόθεση της επιμέλειάς της.

Η τραγουδίστρια, όπως έχει γραφτεί σε παλαιότερο ρεπορτάζ, θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της, παρά τα όποια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, στο σπίτι όπου μεγάλωσε και ζει για πολλά χρόνια. Αυτός είναι και ο λόγος που οι συγγενείς της έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα.

Από τη μια, ο πρωτότοκος γιος της, Φίλιππος Ηλιάδης διεκδικεί τη δικαστική συμπαράσταση της μητέρας του και, από την άλλη, η οικογένεια του αείμνηστου Βασίλη Ηλιάδη ζητά να πάρει εκείνη τη δικαστική συμπαράσταση, εκτελώντας πιστά την εντολή της να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι τον θάνατό της.

Σύμφωνα με τη Βιβή Μπουγιούρα στο Happy Day, σήμερα αναμένεται η οριστική απόφαση από το δικαστήριο για το ποιο πρόσωπο θα είναι ο δικαστικός συμπαραστάτης της Καίτης Γκρέυ και θα έχει στο εξής την επιμέλειά της.

Η υπόθεση της επιμέλειας της Καίτης Γκρέι ξεκίνησε τον Μάιο του 2023, όταν ο Φίλιππος Ηλιάδης έστειλε ένα εξώδικο στην τραγουδίστρια, στο οποίο έκανε γνωστή την επιθυμία του να γίνει ο δικαστικός της συμπαραστάτης και να πάρει την επιμέλειά της.

Στο δικαστήριο που έγινε τον περασμένο Αύγουστο, δεκτό έγινε μόνο το πρώτο από τα δύο αιτήματα της πλευράς του Φίλιππου Ηλιάδη, ενώ αναμένεται να ξεκαθαριστεί το ζήτημα με το σπίτι που θα φιλοξενήσει την Καίτη Γκρέυ από δω και στο εξής.

Η Αγγελική Ηλιάδη δε θα μπορέσει να παραστεί στη δίκη καθώς βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο λόγω της συμμετοχής της στο I’m a Celebrity… get me out of here, και γι’ αυτόν τον λόγο, στην Ευελπίδων θα βρεθούν η μητέρα και ο αδελφός της.