Για τη γιαγιά της Καίτη Γκρέυ μίλησε το πρωί της Τρίτης του Πάσχα (18/4) η Αγγελική Ηλιάδη αποκαλύπτοντας πως θέλει να τη δει αλλά δεν ξέρει έαν θα την αναγνωρίσει.

«Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο με τον θάνατο του μπαμπά μου. Έχω ένα θέμα γενικά σαν άνθρωπος, είναι ένα από τα ψεγάδια μου, δεν μπορώ τις αρρώστιες, δεν μπορώ αυτή η κατάσταση της γιαγιάς μου που θυμάται ελάχιστα πράγματα» εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Η μητέρα μου είναι πάρα πολύ κοντά της και συνέχεια μαθαίνω για την υγεία της. Θέλω να την δω, απλά ο λόγος για τον οποίο είχα απομακρυνθεί είναι ότι ορισμένα πράγματα, ορισμένες στιγμές της ζωής μας, όταν έχουμε πολλά να διαχειριστούμε δεν μπορούμε να βάλουμε άλλο ένα μέσα μας. Δηλαδή ξέρω τα όριά μου σαν άνθρωπο και επειδή θέλω να είμαι υγιής ψυχικά και επειδή μεγαλώνω και δύο παιδιά, προσπαθώ να λύνω τα θεματάκια μου όμορφα, ωραία, ήρεμα, ένα ένα» σημείωσε.

«Εννοείται ότι θέλω να την δω. Δεν ξέρω αν θα με αναγνωρίσει, αυτή είναι η αλήθεια. Έχει κάποιες στιγμές που μπορεί να θυμηθεί, αλλά τις περισσότερες φορές δεν θυμάται», τόνισε η Αγγελική Ηλιάδη.