Στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός ο οποίος αποκάλυψε τις πρώτες λεπτομέρειες για τη νέα βραδινή εκπομπή για την οποία συζητάει με μεγάλο σταθμό. Αν και δεν έχουν πέσει ακόμα οι επίσημες υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο δημοσιογράφος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις. Πάμε πάρα πολύ καλά, συζητάμε για κάτι εβδομαδιαίο αλλά δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές, γι’ αυτό κρατάω μία επιφύλαξη και δεν αποκαλύπτω το κανάλι. Είναι όμως πανελλαδικής εμβέλειας», ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Θα είναι μία βραδινή εκπομπή αποκαλυπτική, δικαστική, αστυνομική, κοινωνική, με θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα και με μία πολύ καλή ομάδα που χτίζεται μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Το πλάνο είναι ότι θα ξεκινάει στις 23:00 και θα τελειώνει 02:00», συμπλήρωσε δημοσιογράφος.

«Θα είναι μία ζωντανή εκπομπή και θα εστιάζουμε σε μεγάλες έρευνες που θα αφορούν σε θέματα επικαιρότητας και όχι μόνο. Φυσικά, θέλουμε και τη live διάδραση του κόσμου, με συνεργάτες μου που θα είναι στον αέρα. Δεν θα ασχοληθούμε με εξαφανίσεις και αναζητήσεις», ξεκαθάρισε ο Πέτρος Κουσουλός, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου.