Ανδρέας Μικρούτσικος και Γιάννης Πουλόπουλος οδηγήθηκαν σε ομηρικό καβγά στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα. Οι δύο συνεργάτες, με αφορμή τη συζήτηση για το παρασκήνιο του Fame Story, ήρθαν σε εκρηκτική αντιπαράθεση, διαφωνώντας για το εάν παραβιάζονται οι βασικοί κανόνες του παιχνιδιού ή όχι.

Μετά την προβολή αποσπάσματος από το live του Fame Story η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε τη γνώμη του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Ο παρουσιαστής ξεκίνησε να μιλά, ενώ έγινε έξαλλος όταν τον διέκοψε ο συνεργάτης τους, Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θεώρησε ασέβεια αυτή την κίνηση του δημοσιογράφου, καθώς όσο μιλούσε παρενέβη και τον διέκοψε.

Εμφανώς εκνευρισμένος ο παρουσιαστής γύρισε την πλάτη του με την Κατερίνα Καινούργιου να μην μπορεί να τους διακόψει κάνοντας απεγνωσμένες κινήσεις.

«Είπα ότι δεν θα πω τη γνώμη μου, αλλά μη λέμε ότι έχει κανόνες. Κανόνες σημαίνει: δεν παρακολουθεί αυτό το μάθημα, άρα δεν θα βγει καλά ντυμένη», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να προσπαθεί να τον διακόψει για να κάνει μία σημαντική διευκρίνιση.

«Ήρεμα, αν δεν ολοκληρώσω. Σου γυρίζω και την πλάτη. Όχι πριν ολοκληρώσω! Πριν μιλήσω ξαναμιλάς, δεν καταλαβαίνεις; Θέλεις να πεις το ποίημά σου. Σε ακούω, είμαι έτοιμος», του απάντησε ο παρουσιαστής εμφανώς ενοχλημένος από τη στάση του δημοσιογράφου.

«Ρωτάνε τη γνώμη μου και λες τη γνώμη σου; Να μάθεις να ακούς όπως σε ακούω. Να πληρώσει ο Γιάννης για να ακούσει και να μάθει να μην είναι φερέφωνο. Δεν σε ακούω, πες τα αλλού», του είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, την ώρα που ο Γιάννης Πουλόπουλος επέμεινε για τη διευκρίνιση.

Και ο Γιάννης Πουλόπουλος προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους: «Εγώ απλά είπα ότι υπάρχει ένας κανόνας. Από τη στιγμή είπα που η κοπέλα δεν ήταν στο παιχνίδι… ωραία, πες το εσύ», είπε ο δημοσιογράφος.

«Η κοπέλα (η Χριστίνα) είναι προτεινόμενη, όχι από τους κριτές αλλά από τους καθηγητές. Είναι ένας καινούργιος όρος του παιχνιδιού», τόνισε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

«Πρόσεξε. Μου είσαι άκρως συμπαθής και με αναγκάζεις, αφού δεν καταλαβαίνεις με τη μία με τις δύο με τις τρεις, να σου φωνάζω. Και εδώ υπάρχουν δύο κακά: ένα ότι δεν καταλαβαίνεις και δύο ότι βγαίνω εγώ υστερικός», επισήμανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με την Κατερίνα Καινούργιου να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα και να προχωρήσει στη ροή της εκπομπής.

Θυμίζουμε πως από το Live της Παρασκευής αποχώρησε η Χριστίνα Ζιώγα. Στη διάρκεια της βραδιάς και μετά το επεισόδιο που είχε συμβεί ανάμεσα στην ίδια και τη γνωστή στυλίστρια λίγες μέρες πριν όταν η Χριστίνα αρνήθηκε με πολύ έντονο τρόπο να αλλάξει ρούχα, αυτά που της υποδείκνυε δηλαδή η Κατσαΐτη, κατηγορώντας μάλιστα την τελευταία για πολύ έντονη συμπεριφορά απέναντί της, οι δύο γυναίκες ήρθαν ξανά σε αντιπαράθεση, όμως και πάλι δεν βγήκε άκρη ανάμεσά τους και έτσι κάπως συνεχίστηκε μεταξύ τους η άτυπη κόντρα τους.

Κάτι που φάνηκε να μην αρέσει καθόλου στο τηλεοπτικό κοινό που αποφάσισε να μη δώσει ασυλία στην Χριστίνα, αλλά και να τη διώξει από το παιχνίδι. Η Χριστίνα, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δήλωσε γεμάτη από την εμπειρία που έζησε μέσα στο Fame Story, παραδέχτηκε ότι η Άννα που ήταν συνυποψήφιά της για αποχώρηση είχε καλύτερη εμφάνιση από την ίδια στο live και δήλωσε ότι η εμπειρία αυτή θα της μείνει για πάντα αξέχαστη.