Η Έλλη Τρίγγου και ο Λευτέρης Χαρίτος μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με την Ρίτσα Μπιζόγλη, το βράδυ της Κυριακής, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας σειράς «Η Μάγισσα». Οι δυο τους μάς προϊδέασαν για όσα θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε δηλώνοντας αμφότεροι ενθουσιασμένοι για τον «κόσμο» που δημιουργήθηκε ειδικά για την σειρά.

Ειδικότερα, ο σκηνοθέτης της νέας σειράς σημείωσε τα εξής. «Νομίζω πως η κινητήριος δύναμη είναι ότι πρόκειται για κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ και δεν εννοώ μόνο το επίπεδο της παραγωγής, εννοώ και το θέμα. Σήμερα που ήρθα και είδα λίγο τα παιδιά που κάνουν γύρισμα έξω ετοιμαζόμασταν με την Έλλη να πούμε δυο κουβέντες, αλήθεια αισθάνθηκα για πρώτη φορά εν όψει της πρεμιέρας πως έγινε όλο αυτό».

«Νομίζω πως πρέπει να κοιμόμουν; Πρέπει κάποιος να μου είπε «έλα, καν’ το»; Δεν ήμουν εκεί. Δηλαδή ήμουν εγώ εκεί αλλά ήταν σαν να μην είμαι. Το λέω με την έννοια ότι είναι κάτι τεράστιο που δεν μπορώ να φανταστώ πως έγινε».

Με τη σειρά της, η Έλλη Τρίγγου εξομολογήθηκε στη Ρίτσα Μπιζόγλη πως «θυμάμαι την πρώτη φορά που ήρθα σε αυτόν τον πύργο για να κάνουμε μια φωτογράφιση που ήταν μόνο ένα δωμάτιο φτιαγμένο ειδικά για αυτήν. Κοιτούσα και έλεγα: «Είναι αλήθεια; Τι είναι αυτό; Υπήρχε; Το φτιάξαμε;». Και γίνονται τα πράγματα κάθε μέρα και πολλές φορές με πιάνω να λέω, «τώρα αυτό συμβαίνει; Είμαστε κομμάτι του; To δημιουργήσαμε;». Υπάρχουν άνθρωποι που όντως έχουν κάτσει και έχουν πατινάρει πετρούλα την πετρούλα».