Η τελευταία αποχώρηση του Survivor All Star ήταν αυτή του Κωνσταντίνου Βασάλου, με τον παίκτη να φεύγει από το ριάλιτι περίπου με 120.000 ευρώ στον λογαριασμό του. Τώρα, ο διάσημος παίκτη ριάλιτι ξεκαθαρίζει τα όσα έχουν ακουστεί για τον ίδιο εδώ και 6 μήνες αλλά και για τη δική του οπτική σε αυτά τα ζητήματα.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη που έγινε στον Κωνσταντίνο Βασάλο αμέσως μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Πρωινό Μας» με τη Φαίη Σκορδά. Εκεί, ο Βασάλος μίλησε για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρθηκε στη σχέση που έχει ο ίδιος με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, καθώς όσοι αποχωρούσαν από το ριάλιτι άφηναν να εννοηθεί πως οι δύο παίκτες είχαν έρθει κοντά. Μιλώντας για το πώς ξεκίνησαν οι φήμες που τους ήθελαν μαζί, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε ότι «η Σταυρούλα κάτι εκμυστηρεύτηκε στον Στέλιο Χανταμπάκη και αυτός το διέδωσε στην καλύβα».

«Δεν ήταν κομψό για την ίδια. Η σχέση μου με τη Σταυρούλα είναι άκρως φιλική, δεν υπάρχει κανένα απολύτως love story. Το λέω κατηγορηματικά. Το πώς έχει βγει και τι έχει πει ο καθένας, βασικά εγώ ενοχλούσα πάρα πολύ. Οι περισσότεροι προσπαθούσαν με κάποιον τρόπο να πουν κάτι. Με τη Σταυρούλα ξαναλέω δεν υπάρχει τίποτα απολύτως», αποκάλυψε ο ίδιος.

«Στον Τάκη διέκρινα κάτι πάρα πολύ σημαντικό, είχε φιλότιμο. Δεν ήταν ψεύτης και το απέδειξε η ιστορία», ανέφερε για τον φίλο του, Τάκη Καραγκούνια.