Η Ντενίζ Ρίτσαρντς βγάζει αρκετά λεφτά. Εκτός από την επιστροφή της στο Real Housewives of Beverly Hills, οι πληροφορίες λένε ότι η 52χρονη ηθοποιός βγάζει επίσης ένα σημαντικό ποσό από τον λογαριασμό της στην πλατφόρμα OnlyFans.

Ο συνδρομητικός ιστότοπος διαμοιρασμού περιεχομένου έχει αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Οι δημιουργοί περιεχομένου είδαν τους διαδικτυακούς συνδρομητές τους να εκτοξεύονται στα ύψη, ειδικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. Έκτοτε, αρκετές διασημότητες έχουν κάνει αυτή την επιλογή. Η Brandi Glanville, η Sonja Morgan και η Larsa Pippen είναι μερικές από τις γυναίκες που έκαναν λογαριασμό τελευταία στο OnlyFans μαζί με τους Cardi B, Chris Brown και Jordyn Woods.

Παρόλο που δεν είναι γνωστό πόσα χρήματα βγάζουν η Cardi B και ο Chris Breezy από τους λογαριασμούς τους στο OnlyFans, η Larsa αποκάλυψε στις Real Housewives of Miami ότι βγάζει 10.000 δολάρια την ημέρα από την πώληση φωτογραφιών με τα πόδια της. Και από τότε που η Ντενίζ Ρίτσαρντς αποφάσισε να μπει στη δράση πριν από σχεδόν ένα χρόνο, νέες πληροφορίες αποκαλύπτουν ότι και αυτή έχει βγάλει έναν καλό μισθό.

Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον της Denise που μίλησε στο People, το OnlyFans της σταρ τα πάει μια χαρά. Οι χρήστες του OnlyFans μπορούν να δημοσιεύουν στους λογαριασμούς τους μια μεγάλη ποικιλία περιεχομένου. Παρά το όχι και τόσο «τολμηρό» συνδρομητικό προφίλ της Ρίτσαρντς, η πηγή υποστήριξε ότι έχει «100.000 followers και βγάζει 2 εκατομμύρια δολάρια το μήνα από αυτό».

Η κόρη της, Sammi Sheen, μπήκε στο OnlyFans στα 18α γενέθλιά της. Έχει «4.000 followers» και τσεπώνει «80.000 δολάρια το μήνα» κάνοντας «σχεδόν τίποτα», αναφέρουν οι πληροφορίες.