Ο Τσάρλι Σιν απασχολεί ξανά την επικαιρότητα για μια «πικάντικη ιστορία», μόνο που αυτή την φορά δεν αφορά τον ίδιο αλλά την 18χρονη κόρη του Sami Sheen, η οποία αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στο Onlyfans.

Σύμφωνα με την mirror.co.uk, η κόρη του Χολιγουντιανού ηθοποιού που είναι καρπός του σύντομου γάμου του με την ηθοποιό Denise Richards, διατηρεί προφίλ στο TikTok και το Instagram με χιλιάδες ακολούθους, ενώ μόλις πρόσφατα αποκάλυψε ότι θα στραφεί επαγγελματικά σε πιο ενήλικο περιεχόμενο.

«Κάντε κλικ στο σύνδεσμο», έγραψε χαρακτηριστικά σε μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, όπου πόζαρε με ένα μαύρο μπικίνι, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι θα ανεβάζει περιεχόμενο δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.

Παρόλα αυτά, ο πατέρας της σε μία δημόσια τοποθέτηση που έκανε, ανέφερε ότι «δεν φέρει ευθύνη», ενώ κατηγόρησε την πρώην σύζυγο του για την απόφαση της κόρης του να ασχοληθεί με το Onlyfans.

«Η απόφαση δεν πάρθηκε κάτω από την στέγη μου»

Ο πρώην σταρ του «Two and a Half Men» μίλησε στο περιοδικό «E! News» και όχι μόνο διαφώνησε ανοιχτά με την απόφαση της κόρης του, αλλά κατηγόρησε και την μητέρα της, στην οποία επέρριψε την ευθύνη.

«Δεν συμφώνησα ποτέ με την απόφαση», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «είναι 18 ετών τώρα και μένει με τη μητέρα της. Η απόφαση δεν πάρθηκε κάτω από την στέγη μου». «Δεν το επιδοκιμάζω, αλλά επειδή δεν μπορώ να το αποτρέψω, την προέτρεψα να διατηρήσει ένα αριστοκρατικό, δημιουργικό προφίλ και να μην θυσιάσει την ακεραιότητά της», είπε στη συνέχεια.

Η φωτογραφία με την οποία η Sami Sheen ανακοίνωσε την είσοδο στο Onlyfans

«Το μόνο που μπορώ να κάνω ως γονιός είναι να την καθοδηγώ και να εμπιστεύομαι την κρίση της, αλλά εκείνη κάνει τις επιλογές της», ανέφερε έπειτα ο ηθοποιός που έχει απασχολήσει τα αμερικανικά ΜΜΕ με την άστατη προσωπική του ζωή.

Οικογενειακή επανασύνδεση;

Η προσωπική ζωή του Τσάρλι Σιν δεν είναι κρυφό ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, με τον ίδιο να έχει μετανιώσει ανοιχτά ορισμένες επιλογές του, ενώ οι κοντινοί του άνθρωποι δεν έχουν μείνει ανεπηρέαστοι, όπως είναι φυσικό.

Η Mirror σημειώνει ότι μετά την επαγγελματική στροφή της κόρης του, η ίδια μέσω σειράς αναρτήσεων στα social media φέρεται να ήρθε ξανά κοντά με την μητέρα της, καθώς είχαν ψυχρανθεί οι σχέσεις τους το τελευταίο χρονικό διάστημα.

«Sami θα σε υποστηρίζω πάντα. Σε αγαπώ», έγραψε η μητέρα της Denise Richards, με την Sami Sheen να απαντάει «σ ‘αγαπώ ευχαριστώ».